Viljen til å produsere store øyeblikk

Man kan lese om norske elever som dropper ut av skolen og blir NAV-klienter. Samtidig kan man også lese om de nye talentene som har utspring fra en annen kultur og at næringslivet oppfatter det som en velsignelse at hver fjerde person man møter er av en annen etnisk opprinnelse enn norsk – de stiller nemlig med et helt annet forhold til viktige aspekter som holdninger og adferd, kanskje kombinert med en dæsj arbeidsmoral og disiplin, planlegging og klare mål.

Norske ungdommer har ganske mye å lære, og en forutsetning for vilje til å lære er å være våken og følge med i timen. Det er lov å tro at fremskritt springer ut av drømmer, men da må man ikke glemme at de fleste drømmer produseres når man sover.

Man bør også tenke på at et dårlig karrierevalg basert på hvilken vei vinden blåser stanser når det er vindstille.
Sikkert noen der ute som ikke tok den …
Utfordringen ligger i mangel på vilje til å produsere store øyeblikk.
Det er noe som kan oppfattes som vanskelig med tanke på at originalene korrigeres til å bli dårlige kopier som ender opp med blikket festet på en skjerm i stedet for noe som kan minne om virkelig liv.
Og apropos stolte øyeblikk – eller helst mangel på disse – så må det joe være noe fundamentalt galt når folket stemmer fram et nek som jokker en hummer som et av årets største øyeblikk i deres firkentede verden.
Grøss.

Dagens musikktips er BEE GEES med «I’ve Gotta Get a Message To You» – hvil i fred og takk for alt, Robin!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s