Mørke hårduster på testikkelen

Et sikkert sommerferietegn er alt tullet som man kan lese om i ymse medier. Nettavisen er jo stort sett i feriemodus hele året, og nå kliner de til med en tekst som forteller om en kjerring som hevder at hun fant en testikkel i pølsemiddagen sin.
Historien forteller egentlig mer om henne enn om selve opplevelsen …
Det første hun tenkte på var en testikkel?
Det er jo et ganske merkelig fenomen dette med at man er villig til å stå fram med ganske mye for å få plass i rampelyset. Denne Liv Myrseth forteller om en udelikat opplevelse ved middagsbordet da hun fant noe grusomt med mørke hårduster. Det første hun tenkte på var altså en testikkel, og hun følger selvfølgelig opp med å kontakte produsenten – antageligvis med et håp om å få en eller annen kompensasjon.
Jeg tror det dreier seg om brusk eller sener.
Ærlig talt.
Finsbråten kan jo ikke svare annet enn at de tar det alvorlig og håper å komme til bunns i saken. Jeg velger å stole mer på produsenten enn en pr-kåt kjerring som har forsøkt seg på lignende stunt tidligere da hun fant noe i en Gilde-pølse. Neste gang finner hun sikkert noe i produktene fra Tine.
Grøss …
Er det noe jeg ikke kan fordra, så er det pr-kåte mennesker.

Fortsatt god sommer, nå skal jeg ut og kjøpe meg en pølse.

Dagens musikktips er DAVID BOWIE med «This is not America»

3 kommentarer

 1. Hei!
  Jeg kom over bloggen din helt tilfeldig mens jeg søkte etter noe helt annet. Nå har jeg sittet og lest meg gjennom arkivet ditt, og jeg må si at dette er hva jeg kaller en god blogg. Den er så godt gjennomført og fokusert med gode tekster og musikken som du finner fram vekker gode minner.
  Jeg gleder meg til å følge deg framover.
  Fortsatt god sommer!

  Tone ;)

  Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s