Tilbake til hverdagen – skål, for faen!

Sommerferien min er over for denne gang og hverdagen er i ferd med å trekke sitt hektiske slør over tilværelsen.
Da passer det fint å skrive noen ord om øl.
Dagens tekst linkes mot nyheten om Helsedirektoratet som truer Bryggeriforeningen med dagbøter på 25.000 kroner dersom de ikke sladder alle ølbilder på nettsidene sine.
Fy faen.
Det ser nesten ut som om det er hardporno de holder på med, og ikke informativ og konstruktiv kunnskapsformidling som kan gi folket et godt og ryddig forhold til akohol.
Det er der konflikten ligger.
Dustemiklene i Helsedirektoratet mener nemlig at dette oppfattes som alkoholreklame og har derfor funnet ut at det kan være lurt å sensurere de gode og informative nettsidene til drikkeglede for å beskytte de stakkars leserne mot seg selv. Nordmenn er jo kjent for ikke å være i stand til å foreta egne valg som er til deres eget beste …
Informasjon er som regel noe som kommer brukere til gode – uansett vare – og dette er noe Helsedirektoratet ikke forstår og det er kanskje derfor Ola Pottit oppfører seg som de gjør så snart de får snusen i alkohol. De som hevder at det er store mengder gatefyll og alkoholisme i land med en friere alkoholpolitikk kan legge seg ned og ta seg en bolle.

Det er trist å bo i et land hvor innbyggerne må styres til minste detalj av inkompetente politikere. Dersom landet kunne vært styrt av folk som ikke var opptatt av forbud og reguleringer hadde kanskje flere vært selvstendige individer som klarte å ta ansvar for seg selv og sitt. Det er jo et stort paradoks at vi bor i et land med et av de strengeste regimene på alkohol – målt i de landene som tilbyr det – men en selskapsfaktor som preges av flatfyll.
Skål, for faen!

Dagens musikktips er GARE DU NORD med «Sold My Soul To the Devil»

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s