Sponsorer?

Jeg har fått noen invitasjoner fra sponsorer.
Eller noen som har lyst til å bli det.
Det har seg sånn at disse sidene har ganske mange treff og da er det noen som har lyst til å gjøre noe mer ut av det.
Eller få noe ut av det, er kanskje bedre å si.
Eller skrive.
What ever.
Dette fikk meg til å teste ut noen bloggesider med sånne topplister som viser hvor mange som liker innleggene og hvor mange følgere man har og sånne ting.
En slags klikketeller.
Det er sikkert mange av dere som kan dette bedre enn meg.
Jeg bare skriver her, jeg …

Som en liten digresjon, så legger jeg inn at jeg pleier å skåre ganske lavt i sånne profilanalyser når det kommer til konkurranseinnsikt. Ikke det at jeg ikke har det – konkurranseinnstinkt, mener jeg – for all del, men jeg har aldri vært noe særlig keen på flashing og briefing.
Jeg er mer opptatt av å være den jeg er og gjør det beste ut av nettopp det.
Nok om det.
Greia var i hvert fall at jeg skulle se hvem jeg «konkurrerte» mot, ikke sånn at jeg oppfattet det som en konkurranse, men jeg tenkte at det kunne være interessant å se hva de andre leserne klikket på.
Jeg vet ikke om jeg ble overrasket.
Det er nemlig disse rosabloggerne som dominerer med lite tekst og desto flere bilder av unge jenter med nye klær som skal forsøke å få dem til å se annerledes, kreative og nyskapende ut i denne suppen av overfladisk forbruksfanatisme – uten at de tar høyde for at fjortisbertepressen produserer rosabloggere på samlebånd som er til forveksling lik alle produktene de forbruker så det blir egentlig ikke så mye variasjon å snakke om når alt kommer til alt.
Nok om det.
Jeg kan ikke skjønne hva jeg skal med sponsorer. Jeg vil være uavhengig, noe som betyr at jeg kan være friere i formen og friskere i uttalelser om ting som ikke nødvendigvis sammenfaller med andres standpunkter.

I skrivende stund er det ganske sent på kvelden og jeg sitter og taster litt på en HP Compaq Presario CQ57 som begynner å bli litt sliten. Det er den yngste datteren min som eier denne, delvis kjøpt for egne sparepenger og litt tilskudd fra meg.
En sponsor kan godt kline til med en ny pc.
For all del.
Jeg har hatt besøk av en kar fra Falck som har installert nytt alarmsystem i huset, de virker litt bedre enn mange av de andre som kommer på banen siden de som styrer dette landet ikke klarer å gjøre jobben sin med at å fjerne pakket som ødelegger tilværelsen til hederlige mennesker.
Kveldsmaten bestod av en god porsjon Kelloggs Corn Flakes med Q-melk.
Det smaker like godt hver gang.
Det hender at jeg kjøper økopakken fra Rema, innholdet går vel stort sett ut på det samme, men Kelloggsfolkene kan sikkert få meg på bedre tanker.
Jeg er ikke kjent for å være vanskelig å ha med å gjøre.
Kveldspussen er unnagjort med Colgate Sensation etterfulgt av en deilig dusj hvor jeg skviset ut de siste dråpene med Dobbel Dusch SPORT ProVitamin B5. Jeg må huske på å føre opp denne på handlelisten med mindre produsenten plutselig skulle finne på å sette en pall utenfor døra mi.
Tid for å avslutte, senga kaller med rent sengetøy fra Princess.
Senga er for øvrig kjøpt på Bohus.
Jeg ny sofa for ikke så lenge siden også, men det var på Bolia.
Nå gleder jeg meg til morgendagen som sikkert blir like spennende som i dag.
Jeg kjører miljøvennlig med T-banen med månedskort fra #ruter – de må gjerne ta kontakt så kanskje vi kan finne en deal – jeg har egentlig ikke hatt så mye med dem å gjøre siden jeg vant to klagesaker i fjor etter noen fatale billettkontroller, men jeg har ingen hard feelings.
Nok om det.
Det er vel ikke så mye mer jeg trenger egentlig, men jeg kan jo nevne at det ligger en Kiwi-sjappe like ved der jeg jobber hvor jeg pleier å handle litt lunsj, men på den annen side så bør jeg kanskje ikke skrive det av frykt for at det kan bli en eventuell konflikt med tanke på at jeg allerede har nevnt Rema men dette er sikkert noe vi kan komme til enighet om. Grønnsaksbutikken lenger ned i gaten selger for øvrig fantastisk Børek, men den vet jeg ikke hva heter.
Jeg kan sjekke og komme tilbake til det i et senere innlegg.
Nok om det.
Jeg ser at batterilampen er på oransj, så da passer det fint å avslutte. Apropos oransj, så har jeg Fjordkraft som strømleverandør og de har hyggelige priser. Men det burde jeg kanskje ikke innrømme, for da kan det jo være at jeg ikke har så mye å gå på dersom de skulle finne på å ta kontakt for å gi meg enda bedre priser.
Jeg ser for øvrig at jeg må lade telefonen min, også.
Apropos strøm fra Fjordkraft, liksom.
Jeg har en Sony Ericsson XPERIA og det er egentlig den dårligste telefonen jeg noen gang har hatt.
Hint hint, liksom.
Abonnementet fra Tele2 er det ikke så mye å si om, egentlig.
Men for all del …
Jeg ser at det er mange som skriver innlegg på innlegg om klær, hva de skal ha på seg i morgen og hva de har hatt på seg i dag med mange bilder med høy oppløsning som får pc’en til å henge, men jeg tror ikke de som snakker så høyt om denne tidsklemma baker inn nedetid.
Jeg skriver ikke så mye om klær, men det er fordi jeg er naken.
Elle rettere sagt så har jeg et håndkle rundt livet som jeg bøffa på et hotell på Korfu.
Reiste med Star Tour, for øvrig.
Flinke folk.
Jeg kan heller komme tilbake til det i en senere tekst.
Ikke det at jeg er naken.
Jeg tenkte mest på klærne.
Jeg bare … hallo, liksom.
Sponsing generelt er det ikke noe i veien med. Jeg ser gjerne at Statoil kunne spandert asfalten på norske veier og skjønner ikke hva som er galt med at Tine sponser et eldresenter og at BAMA varter opp med skolemat.
For all del.

Dagens musikktips er SADE med «Smooth Operator»

Én kommentar

  1. Flott tekst!
    Jeg driver og dykker i arkivet ditt og finner mye gull.
    Det føles ganske bra å endelig finne en bra blogg !!

    Azadeh

    Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s