Walking on the Moon

Det eneste som er sikkert her i livet er at vi alle skal dø. Stort sett bruker man denne teksten når enkeltmennesker går bort, men det finnes jo de som tror på store smell og sånne ting hvor røkla blir borte.
Nå er det ikke det jeg skal tekste om i dag, men Neil Armstrong som døde i en alder av 82 år.
Det sies at han var den første mannen på månen.
Jeg tror dette er vår tids største konspirasjonsteori – kanskje med unntak av hva disse klimafolkene lirer ut av seg – men innrømmer at en liten del av meg ser muligheten for at de kanskje var der men at de måtte «jukse» litt siden de ikke klarte å videreformidle dette godt nok til verden.
Jeg bare … hallo … det sies at man har snakket med folk på månen i 1969 liksom, men så blir man brutt når man snakker i mobiltelefonen på T-banen når den kjører gjennom en liten tunnell i 2012.
Jeg bare … ehh, særlig!

Jeg er for øvrig ikke typen som gidder å dele alt.
Ikke fordi jeg er ego, men fordi jeg vet å verdsette historier og minner.
Dersom jeg skulle tatt meg en tur opp dit i morgen kveld, så tror jeg ikke at jeg hadde delt det på Facebook en gang …
Lurer på om Neil Armstrong hvisket noe i øret til noen før han trakk det siste sukket.
Man kan jo bare spekulere.
Dersom man forteller en bløff mange nok ganger, så vil man til slutt tro på den selv.
– «One small step for a man, one giant leap for mankind».
Det var det han sa når han tråkket ut i det.
Det var sikkert det som hadde stått på statusoppdateringen hans på Facebook, også.
Jeg syns at den korte kommentaren som Buzz Aldrin sendte hjem er mye bedre:
– «Magnificent desolation».
Den sier alt.
Det er en sånn kommentar som man egentlig ikke skal sende, si eller skrive – man skal bare se og trekke det til seg og si at dette er noe jeg opplever fordi jeg er så utrolig heldig.

Jeg skal ikke komme inn på denne konkrete konspirasjonsteorien her, mest av respekt for en som har dødd, men jeg syns at vi skal la månen få være i fred. Akkurat som Mars, egentlig – denne dustete «forskningsreisen» – ikke minst med tanke på hvordan det står til på vår egen planet.
Menneskene kan ikke stanse klimaendringene – de har eksistert siden tidenes morgen – men vi kan gjøre noe for miljøet ved å gi faen i all bilkjøringen og det unødvendige strømforbruket, trappe ned på egotripper til eksotiske land eller sende dritt ut i verdensrommet.
Disse milliardene kunne vært brukt til å utvikle jordbruksløsninger i Sahara.
Kan komme på mange andre eksempler også, men det var ikke det som var meningen med dagens tekst.

Dagens låt kan jo ikke bli noe annet enn THE POLICE med «Walking on the Moon»

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s