Norske jenter er tilbake på toppen

Jeg har tidligere kommet med «konstruktiv kritikk» til norske jenter og hvordan jeg oppfatter dem som kjedelige og tomme og i og for seg klin like. Det er jo bare å se på bloggene – vel og merke de rosa – som fylles med bilder av unge jenter med nye klær som skal forsøke å få dem til å se annerledes, kreative og nyskapende ut i denne suppen av overfladisk forbruksfanatisme hvor det meste dreier seg om hva de har på seg og skal ha på seg og ønsker at de skal ha på seg … Jeg har dessuten kommentert de som man ikke kan unngå å legge merke til i Oslo by på en lørdagskveld med vulgære preferanser til «Sex in the City” og “Paradise Hotel” og hvilke idealer som løftes fram.

Fulle damer er ikke noe pent syn, men det er likevel et paradoks at mange menn syns det er ulekkert med fulle damer. Hadde det ikke vært for alle de fulle damene så hadde mange menn aldri fått pult.

Denne lørdagskvelden vi har lagt bak oss var annerledes takket være Melafestivalen – jeg kan rett og slett ikke huske sist jeg var omringet av så mange flotte og hyggelige og veloppdragne jenter som befant seg på Rådhusplassen. Dagens korte tekst er helt og holdent dedikert disse vakre eventyrprinsessene med minoritetsbakgrunn – primært India og Pakistan – som vet hvordan man kommer seg fram med et pent smil og at det går an å kle seg sexy uten å være vulgær eller patetisk, flotte jenter som ikke trenger å fylle munnen med alkohol før de åpner den igjen og som vet at 1001 natt er en bok og ikke et mål …

BAHRAMJI & MASHTI var ikke på Melafestivalen dette året men får likevel gleden å krydre musikktipset.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s