Sannheten om SV

Jeg kjenner en del folk som hevder at de er ganske interessert og engasjert i politikk. De fleste av disse har ganske klare standpunkter, så jeg vet godt hvor de befinner seg på fargekartet. Det som jeg likevel syns er litt rart, er at de jeg kjenner på den røde fargeskalaen bruker det meste av sin «argumentasjon» på å fortelle hva som er dårlig eller galt med de andres meninger i stedet for å komme med noe konstruktivt om seg selv.
Det er som om andres fornedrelse er viktigere enn egen vinning.
Jeg liker ikke SV.
Jeg skjønner heller ikke at noen andre kan gjøre det, men på den andre siden så virker det heldigvis som om det er flere og flere i dette landet som ser alternative farger. Da er det bare å se hvor lang tid det tar før det fattes et eller annet vedtak som åpner for å nedjustere denne berømte sperregrensa som partiet ligger og vaker på …

Overskriften provoserer og jeg skal være så kjip at jeg ikke skal servere noen sannhet – rett og slett fordi det ikke finnes noen sannhet i dette partiet – og jeg vil heller stille spørsmålet om hvorfor denne sosialismen har funket så godt i Norge. Svaret er selvfølgelig oljen.
Denne svarte guffa som disse rødfisene ikke vil at landet skal fortsette å suge opp fordi det er kjipt for miljøet.
Sannheten er jo at SV ikke hadde eksistert hvis landet ikke hadde vært bygget opp rundt oljen.
Denne velferdsstaten som de liker å kalle det.
Dele godene.
Fy faen, for noe piss.
Sannheten er at disse godene – som eies av det norske folk hvor majoriteten driter i SV – blandes inn i denne røde suppa hvor en stor del videreformidles til støtte av regimer som er kjent for å undertrykke folk.
Paradoksalt så er det oljen som tillater dette etegildet, spesielt hvis man tenker over at hver krone setter sitt klimaspor. Paradoksalt så har budsjettet økt med svimlende 258 milliarder kroner siden 2005 – noe som er ganske langt over den generelle prisstigning – og da kan man lure på hvorfor dette landet bruker så enormt mye mer enn Sverige som har bedre skoler, bedre barnehagedekning og bedre helsestell med et statsbudsjett som er nesten en tredel av det norske målt per innbygger. Jeg tror noe ligger i at de for lenge siden ryddet opp i offentlig sektor og rasjonaliserte bort en drøss med direktorater og fikk mennesker til å gjøre mer ut av jobbene sine, men det gidder jeg ikke å skrive om her i denne omgang.

Sannheten om SV er at de står i spissen for å sløse bort pengene våre i stedet for å etablere tiltak som kan styrke et samarbeid med Europa.
Det er en stor skam at vi tillater fagforeninger å tvinge fram lønnsøkninger når det ser ut som det gjør nedover på kartet. Det er en like stor skam at vi har svidd av så mye tid og penger på å presentere en dom til en massedrapsmann som i utgangspunktet var så krystallklar. Sosialistene er jo så redde for å bruke penger på fornuftige ting, så kanskje noen burde tipse dem om at det kunne vært lurt å bytte boliger mellom fangene og de eldre som støver bort i sykehuskorridorer og fellesdasser som takk for at de har bygget opp landet vårt så rødfisene kan nyte sekstimersdagene sine …

Sannheten kom fram når muren falt.
Sannheten er også at de liker å harselere med folk og har fått noen mennesker til å tro at det er mulig å redde verden med å sortere søppelen sin i blå og grønne poser i stedet for å rette fokus på hvor søppelen faktisk kommer fra. Sannheten om SV er at de oppfatter seg som moralsk hevet over alle som mener noe annet og er dermed uangripelige. Når Klysebakken kan dele ut penger til kompiser som driver pøbelprosjekter og jenteforsvarsgrupper, så er det liksom så riktig og godt at de kan bagetellisere anbudsregler.

Høyre kastet ut en stortingspolitiker som hadde en narkokompis i huset, han hadde visst snusa litt på dopet hans i tillegg og ble bedt om å ikke ta gjenvalg.
Venstre markerte klar avstand fra en som hadde tuklet med småbarn.
Begge partier snakker om nulltoleranse.
Plikt.
Rett og slett fordi det finnes mennesker som gjør gale ting i alle miljøer hvor mennesker kommer sammen.
Uavhengig av farge.
Det er en del av det å være menneske og disse menneskene må faktisk lukes bort.

Man kan lese i dagens Aftenposten hvordan politiet ikke er klare for å møte den økende hverdagskriminaliteten fordi annenhver politimann ikke har nødvendig opplæring og trening. Samtidig har landet vårt vært gjennom en tid hvor politiet må sitte og vri seg på stolen og beklage at de ikke får gjort det dem skal fordi de som burde sittet i disse stolene gjemmer seg. Jeg merker at jeg blir litt «uggen» hver gang jeg hører rødfisene snakker seg bort fra ansvar og forventninger og rører seg inn i sine egne rosebusker med sin naivitet og beslutningsvegring.

Jeg avslutter med å klippe fra Klassekampen hvor tidligere RV-leder Aslak Sira Myhre kritiserer sine egne for å trekke rasismekortet for lett fordi det er en ganske stor forskjell på å være uenig i norsk innvandringspolitikk og å være rasist. Han forteller hvordan venstresiden og den liberale kulturoffentligheten i dette landet har store problemer med dette skillet og innrømmer hvordan det blir oppfattet som ødeleggende for gode humanister at de har vært forpliktet til å mene at alle sider ved andre kulturer er en berikelse. Det er nemlig en stor forskjell på å være kritisk til tvangsekteskap og omskjæring og påstander om at alle muslimer er sånn eller sånn.
I den samme avisen kan man lese at Audun Klysebakken har våknet opp av pappadvalen sin og mumler noe som han ønsker skal bli tolket som en advarsel mot vidtrekkende terrortiltak.
Dersom SV fremdeles vil at sannheten skal skjules, bør de snarest forlenge pappapermen hans.

Her er UB40 med «Red Wine»

2 kommentarer

  1. Heia … Meget treffende og jeg kunne ikke sagt det på noen bedre måte selv.. . Drømmen er at den lille menigheten oppfatter det og finner på noe annet …Da kan «bønda» gå tilbake til grasrota si og se om det blir noen avling til neste år eller om de må begynne som utlandet ; jobbe 100% med maks uttelling i stedet for sysselsetting av koner og barn på der fritid.

    Så får vi få inn litt mere markedsmekanismer og ikke minst økonomi før hele nasjonen er kjørt i grøfta ….

    Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s