Teksten til Merethe

Det var en jente som kom bort til meg og spurte hva jeg hadde tenkt å skrive om i dagens innlegg. Klokka nærmet seg ett men jeg visste at jeg hadde et innlegg på forsiden som tålte å ligge på overtid.
– «Nja», svarte jeg og tenkte på et av mine karrieretips som lyder så enkelt som så at man kan komme ganske langt med et pent smil dersom man oppfatter en slags usikkerhet eller nøling i den andre enden når man befinner seg i en intervjusituasjon.
– «Jeg kan jo skrive litt om deg?»
– «Kult …»

Neste gang noen guggler Merethe Ingvaldsen vil de finne fram til min blogg. Nå kan det være at det er flere som deler akkurat dette navnet så det vil sikkert bli noen alternative treff før du omsider kommer til denne siden.
Hei på deg, kan jeg si.
Du guggler opp Merethe Ingvaldsen og kommer hit.
Her er det ikke mye å hente.
Merethe er en av mine lesere – akkurat som deg – og smilte mellom to slurker med kaffe etter å ha tygd i seg to knekkebrød med sånn hvit smøreost som jeg ikke husker hva heter, to agurkskiver på toppen og to glass appelsinjuice. Dessuten hadde hun en yoghurt som hun sikkert skulle kose seg med senere på dagen.
Jordbær.
Hun spiser pent, snakker ikke med mat i munnen og sier ”takk for maten” selv om det ikke er jeg som har laget den.
Det er sånne ting jeg liker.
Og osten heter forresten Philadelphia.
Jeg tror i hvert fall det var den …

Sånn.
Det var dagens innlegg.

Og dagens musikktips?
Merethe ønsket seg JANET JACKSON med «That’s the Way Love Goes»

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s