Endelig fredag

… det er den villeste festen jeg har vært på noen gang as … jeg husker bare noe jeg bare hallo jeg lover deg det var den tyrkershoten vi drev og tok på kjøkkenet og Martin hadde sånn drikkelek hvor vi måtte drikke på styrten når vi dreit oss ut og jeg bare ahh ikke sant men Lasse tror jeg bare lot som han var full … det er skikkelig barnslig ikke sant også rave rundt og gå på døra og sånt det er ingen som gjør det lenger det er typisk Lasse han bare skryter men vi satt der ganske lenge også merker man det ikke før man reiser seg opp men vet du hva eller … jeg så Anniken og Petter dreiv å klina i sofaen … de satt innerst og råklina … get a room liksom … men jeg tror de gikk inn på soverommet til foreldrene etterpå for plutselig var de borte og Harald prøvde å gå inn på rommet der og da var døra låst ikke sant … fy faen at de turte as … de kommer til å bli dritsure men de kommer ikke hjem før i morgen og vi må bare bort dit og hjelpe til med å rydde og vaske … det var dritmange som spydde og Thomas satt i dusjen dritlenge liksom og gelenderet løsna da Cecilie tryna i trappa … jeg tror ikke hun fikk det med seg en gang hun var så full og jeg og Kristian og Anders dreiv å dansa … du skulle sett oss da Gaga kom så hoppa vi opp og ned … liksom ikke helt i takt for Kristian hoppa fortere og jeg var dritsvimmel ikke sant men så plutselig så hoppa vi bakover og bæng inn i bokhylla og fikk skikkelig latterkikk da Kristian lå inni bokhylla ikke sant med bøker over hele seg og sånn og jeg bare hallo og vi klarte ikke å slutte å le og alle lurte på hva vi dreiv med ikke sant … Line ble dritsur for hun er jo dødsforelska i Kristian ikke sant … trodde jeg la skikkelig an på han og … jeg kunne ikke vært sammen med Kristian ikke sant han er jo dritkjekk liksom det er ikke det men han er ikke helt min type og Cecilie er i hvert fall ikke hypp på han og hun har jo type liksom … husker ikke hva han heter … han BI-typen … vet ikke om jeg liker han men det er jo ikke jeg som skal like han … er du der … spraker litt litt på linja … hallo tror du ikke Line ble skikkelig sur for det men Kristian sa til meg at han syns hun er skikkelig digg men at han ikke kunne ha dame nå ikke sant og jeg sa hvorfor ikke det liksom … jeg gadd ikke si det til Line da … passa ikke men Cecilie ble skikkelig lei seg da Bente dreiv og dansa dirty med han etterpå … hun er jo sånn deiligmeg og du vet jo åssen han er … hun har klippet seg forresten … han gjør det bare for kødd ikke sant og jeg snakka med henne etterpå og sa hun bare skulle drite i han men da begynte hun å grine ikke sant og ville hjem men jeg sa at hun ikke kunne gå hjem alene når hun var så innmari dritdeppa og så sa Ole Petter at han skulle følge henne hjem og dette er det bare jeg som vet og du må faen meg love at du ikke sier det til en kjeft men han har vært dritklar for henne siden ungdomsskolen … kanskje ikke så lenge men i hvert fall lenge ikke sant men det er det bare jeg som vet men han var litt full han også … det er sikkert bare derfor han turte ikke sant og jeg tror ikke han hadde gjort det eller det vet man jo ikke hallo er du der hallo … er i tunnelen ikke sant … faen det er fullt på t-banen … nei jeg er ikke full men det er fullt på t-banen hallo er du der … hører deg jævlig dårlig kan ikke snakke så høyt ikke sant … er framme om ti minutter hvis du gidder å vente på meg … kan fortelle masse … jeg bare hallo, du skulle vært der … seriøst … jeg bare helt med ikke sant og gleder meg lite til vorspiel … tror alle kommer … har i hvert fall sagt det hvis ingen feiger ut … du kan jo bare vente på perrongen ikke sant …

Noen ganger må jeg innrømme at mine sosialantropologiske selvstudier tar litt av og jeg lar meg friste til å kjøre t-banen noen stasjoner lenger enn jeg skal – greit at jeg kommer litt senere hjem når jeg kan sitte og høre hvordan andre passasjerer serverer intellektuelle samtaler som man definitivt ikke vil gå glipp av.
Det kommer sikkert flere muligheter.

Her er RONNY JORDAN & DANA BRYANT med «The Jackal» – god helg!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s