Luksushorer

Jeg har ved en rekke anledninger kommentert og ikke minst kritisert denne overfladiske forbruksfanatismen som preger samfunnet vårt – gode eksempler er alle rosabloggene som bekrefter det triste med hvordan oppvoksende generasjon bygges opp av dårlige holdninger og disse som setter tonene i utelivsbransjen. På den andre siden har du den kulturelle eliten som ikke forstår grunnlaget for hvordan de i det hele tatt kan tenke tanken på disse sekstimersdagene sine.
Dette er velferdssamfunnets tveeggede sverd.
Vi sitter med hele fargekartet i fanget uten å vite hvordan vi skal fullføre dette kunstverket. Det er nemlig ingen som tenker tanken på at det går an å heve blikket og se seg litt rundt, kanskje til og med tørre å bevege seg utenfor den klamme komfortsonen sin.

Man kan lese at det koker i den norske luksusmarkedet.
Begrepet «luksus» er vel et av begrepene som jeg misliker sterkest. Ja, nå tenker jeg ikke på selve begrepet som sådan og ordlegger meg litt feil i den setningen men jeg mener at dette med luksus er forkastelig.
Landet vårt opplevere en skyhøy etterspørsel etter alt fra luksusbiler til klær og vesker og selgere av luksusartikler hevder at de aldri før har opplevd lignende press som akkurat nå.
De burde gå hjem og skamme seg hele gjengen.

Luksushorene vedkjenner seg ikke alternative historier.
Luksushorene kjenner bare falske verdier.
De vedkjenner seg heller ikke sin egen smakløshet – du kan sette perlehalsbånd på en gris, men det er fremdeles en gris.

Her er BILLY IDOL med «Prodigal Blues»

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s