Verdens rikeste land

Jeg har tidligere kommentert overfladisk forbruksfanatisme og drister meg til å linke en tekst som forteller om de som ikke har det så bra.

I midten av august begynte om lag 800.000 elever på skolen – mange av dem startet skoleåret med ubrukte klær, nyinnkjøpte sekker og lunsjbokser bestående av hjerteformede skinkeskiver og fiskekaker med økologiske cherrytomater tredd på spyd.
Det er ikke alle som starter skoleåret slik.
Tall fra Statistisk Sentralbyrå viser at det i verdens rikeste land er mer enn 90 000 barn i familier med inntekt under hva EU definerer som «risiko for fattigdomsgrense».
Les mer her.

Teksten handler om en frivillig organisasjon som heter Hjelp oss å hjelpe og jeg anbefaler alle å klikke seg inn og lese og tenke over hva du kan gjøre for å hjelpe.

Ønsker alle en fortsatt fin dag.
Her er BLACK med «Wonderful Life»

Én kommentar

  1. Utrolig tragisk, noe som dessverre er om mulig enda mer tragisk er at dagens regjering er mer opptatt av sikkerhet og velferd til resten av verden og pøser med det ut penger til alle andre unntatt de som faktisk bor i landet de styrer, i demmes og mange andres øyne så kan ikke folk her til lands slite og ha problemer, det er vist fysisk umulig. Forstå det den som kan

    Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s