Ut i den virkelige verden

Man kan lese i Klassekampen om Ketil Solvik-Olsen som takket nei til gjenvalg til Stortinget og følger opp med et nådeløst oppgjør med norsk politikk og kollegene på Løvebakken. Han forteller at han ikke har tall på hvor mange timer han har kastet bort på meningsløse debatter i Stortinget og hvordan lokalene fylles opp med unge, kunnskapsløse broilere. Gullkornet hans kunne jeg ikke ha sagt bedre selv:
Vi går mot et stadig mer ensartet Storting der representantene har tilbrakt hele sitt yrkesliv i politikken, de har sterke meninger om næringsliv, men de aner ikke noe som helst om hva som faktisk foregår i norske bedrifter.

Du kan lese om broilerne som får posisjoner i et eller annet departement som forteller at gleder seg til å lære nye ting – som om et departement er livets skole.
De burde vite bedre
De vet ikke at et departement ikke er livets skole.
Statssekretærer skal øse ut med sin egen kunnskap og ikke lære av hva byråkratene babler om. Det blir helt feil når den eneste erfaringen de kan skilte med er fra sitt eget ungdomsparti.
Den samme avisen hadde også en fremragende tekst på onsdag om de flinke som forsvinner ut av politikken etter å ha blitt fristet inn i næringslivet.
Det vil si til den virkelige verden.
Det burde jo vært omvendt …

AP ruster til verdivalg – de tror at stortingsvalget vil handle mer om verdier enn om enkeltsaker.
Det er en god tanke.
Det er en så god tanke at jeg pleier å benytte den selv i min egen rolle som karriereveileder og hodejeger hvor jeg oppfordrer mennesker til å la seg styre av indre verdier og ikke hva naboen eller venninnene mener eller tror.
Tanken til AP er god og beundringsverdig og de har jo en god historie med å treffe folket med sånne poenger, men så begynner det å rakne litt når man forstår hva som er det viktigste argumentet deres.
De skal ta FrP.
De er redde for å innrømme at det norske folket omsider er i ferd med å våkne og serverer masse feilaktig fjas om sine partimotstandere uten tanke for at de kjører en resirkulert FrP-politikk som lgger tjue år etter.
AP er mer lik som hovedmotstander enn de selv er klar over, det er bare det at nisselua deres er så trang at de ikke finner veien ut av rosebedene sine og ut på asfalten eller gressmatta hvor de virkelige slagene står.

Her er BRISKEBY med «Propaganda»

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s