I secretly want to punch slow-walking people in the back of the head

Min definitive favorittarena for mine sosialantropologiske selvstudier er kollektivtrafikken i Oslo hvor ulike karakterer stimles sammen på godt og vondt. Noe av dette er omtalt i tidligere innlegg, men i dag skal jeg skrive litt om disse menneskene som ikke klarer å bevege seg i dette landskapet. De er ikke så mange – heldigvis – men det er som med det meste annet hvor fåtallet kan ødelegge for flertallet.
Nesten som den norske regjeringskabalen, egentlig …

Jeg treffer – bokstavelig talt – daglig på mennesker som ikke klarer å flytte på seg. Disse som gir inntrykk av å leve i sin egen verden og som oppfatter seg selv som midtpunktet i denne og gir beng i alle andre.
Jeg treffer de som trenger seg på t-banen og ikke slipper fram de som skal av, ville i blikket for å krangle seg til en sitteplass hvor de kan lese selvutviklingsbøker og drikke latteskvipet sitt.
Jeg treffer de som går av t-banen og blir stående midt på perrongen og blir stående og taste på telefonen uten tanke på at de sperrer for røkla som kommer bak, alternativt blir stående å rote i veska men dette går stort sett ut på det samme. Jeg treffer saueflokken som vimser rundt i stedet for å holde til høyre eller gjøre et forsøk på å bevege seg bort fra ferdselsåren for å slippe fram de som har et sunt og bevisst forhold til hva de vil med livet sitt for ikke å snakke om alle disse triste syklistene i patetiske kondomdrakter som setter sykkelen på tvers når de treffer en kjenning som gir dem anledning til å vise seg fram.

Jordkloden går til helvete på grunn av overbefolkning.
I mellomtiden bør det være opplagt for alle å gjøre en ørliten innsats på å ta litt mindre plass.

Følg oss på Facebook: I secretly want to punch slow-walking people in the back of the head.

Her har du FOO FIGHTERS med «Walking After You»

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s