Klar til strid

Norge er et tradisjonsrikt land – vi har mange tradisjoner som bekrefter at vi lider av beslutningsvegring og gjennomføringsevne, manglende vilje til samarbeid og store forventninger om at noen kommer og hjelper oss når det koker som verst …
Mange mennesker skal dø i trafikken før veiene utbedres.
Mange mennesker skal dø i sykehuskø og i trange korridorer på gamlehjem.
Mange skolebarn skjønner ikke bæret fordi undervisningen er så dårlig.

Nå kan vi lese at regjeringens største primadonna, Anne-Grethe Strøm-Erichsen, har ansatt en militærnekter som sin nye forsvarspolitiske rådgiver. Atle Ottesen er 34 år og har aldri tatt et ladegrep og skal være med på å utforme norsk sikkerhets- og forsvarspolitikk.
Lurer på hva han skal stanse fienden med …
Rosetog?

Det er utrolig at dette kvinnemennesket får fortsette i den politiske eliten. Det er galskap når partiboka er det eneste kompetansegrunnlaget og det er naturlig å spørre hvor mange skarpe skudd som skal rettes mot landet vårt innen vi skifter ut rødfisen.

Her er PROPAGANDA med «Duel»

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s