Wishlist

Ved siden av «dagens outfit» så er «wishlist» et av ordene som du oftest finner i blogger. Jeg ønsker seffern ikke å være noe dårligere, utenfor laget eller noe annet og kliner til med et fint bilde av noen kule fyrer som sikkert kan ramse opp en del kule ting på ønskelisten sin.

Flerkulturelle Norge ønsker å være best i klassen mens verden betrakter oss som en nazistat som ruger på eget velbefinnende. Kompisene på bildet kan se langt etter ønskelista si fordi land som Norge gir faen i å legge forholdene til rette for å hjelpe de som sliter med en virkelig form for bistand. Vårt siste innspill er å skru opp tollsatsene slik at afrikanske land ikke kan selge de gode biffene sine til oss, bortskjemte og overflasiske sutremikler fra SP gnir seg i hendene i tråd med de lange kombinerthistoriene sine.

Undersøkelser viser at mannen i gata heller vil kjøpe en god og saftig biff fra Afrika, betale hva den bør koste, i stedet for å legge noen mynter i en plastikkboks når noen ringer på dørklokka midt i «Jakten på Kjærligheten» eller noe annet møl eller sponse teleselskapene i tåpelige innsamlingsaksjoner.

Vi gir til og med faen våre europeiske naboer og feiger ut i Afghanistan.
Wishlist – We are the World, liksom …

2 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s