Husker du første gangen?

Jeg visste ikke hva hun hadde blandet i kyssene sine, men jeg var nok nesten framme i drømmeland da hun strakk seg etter røykpakka, fisket ut den siste og kastet pakka nonsjalant ut i rommet.
– «Litt klassisk», smilte hun etter å ha fyrt opp.
– «Med røyk etterpå, mener jeg …»
Hun holdt siggen først mot mine lepper og så til sine egne.
For hvert drag la den et lett lyserødt skjær over den mørke luggen hennes.
– «Husker du første gangen?»
– «Ja», svarte jeg mellom to trekk og la merke til at hun satt seg litt bedre til rette og kikket spent på fortsettelsen.
– «Toogtjuende april nittensyttini».
– «Nittensyttini?»
– «Nittensyttini», poengterte jeg.
– «Du kan umulig ha vært gamle gutten?»
– «Var med fatter’n», fortsatte jeg og la merke til at hun lagde trekant med øyebrynene.
– «Vålerenga spilte mot Mjøndalen, spilte dem trill rundt og ledet 4-1, men så skjedde det et eller annet som gjorde at Mjøndalen fikk overtaket og før jeg visste ordet av det sto det 4-4 … jeg tenkte at dette ikke kunne være mulig, det skal ikke være mulig å tape en sånn kamp, det er for øvrig tanker jeg har hatt ganske mange ganger senere, også … tro du meg, man opplever mye rart med dette laget, på godt og vondt … en annen ting som jeg syns var litt rart var at de spilte med brune drakter … Mjøndalen, mener jeg … ikke noe galt med brunt, men jeg hadde ikke sett brune fotballdrakter før … tilbake til kampen, like før full tid så scora vi og vant 5-4 … vil du ha lagoppstillingen?»
– «Ikke så farlig», flirte hun.
– «Året etter ble vi norgesmestere … grisebanka Lillestrøm i finalen».
– «Det er greit», avbrøt hun og gjorde et dårlig forsøk på å skjule en tilgjort latter.
Livet er morsommere for oss som liker fotball.

Her er smellvakre NELLY FURTADO med «I’m Like A Bird»

Én kommentar

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s