Musikktips


G J E S T E B L O G G E R :

Hanne Mette (36), Valencia
– opprinnelig fra Oslo
Jobber med reklame og musikk og tekst og bilder gjennom virtuelle medier som arbeidsinnvandrer i Spania.

Jeg er Hanne Mette og dagens gjesteblogger i denne fantastiske bloggen med side opp og side ned med gode historier og refleksjoner og meninger om mye og mangt. Jeg tenkte først å skrive om arbeidshverdagen min som «utlending» i Spania men Morten overtalte meg til å publisere den historien i et annet forum så da måtte jeg finne på noe annet.

Jeg innrømmer at jeg fikk litt lyst til å erte på meg Morten med en fotoshoot og flashe dagens outfit med det nye undertøyet mitt eller noe men det ville kanskje vært litt drøyt. Som innvandrer har jeg erfart at det lønner seg å tilpasse seg og innrette seg etter lokale regler og skikker, så da velger jeg å oppføre meg når jeg er på fremmed grunn som i dette tilfellet. Da tenkte mitt stille sinn på myke toner som rammet inn den gode kveldsstemningen jeg befant meg i og jeg velger i stedet å introdusere deg for musikken til Pochill.
Pochill alias Marco Soncini har produsert en rekke låter for andre artister som jeg ikke skal ramse opp her, men av og til så gir han ut materiale i eget navn. Han mixer latinske influenser med elektronika og fine melodier som du kan ha hørt i reklamefilmer og som stemningsbyggende soundtracks.

Han har gitt ut to album i eget navn:
Discipline (2010)
Nothing but the Hill (2008)

Her er melodien jeg spiller mest for tiden, – «On My Mind»

2 kommentarer

  1. Fin sang!
    Takk for introduksjonen, har ikke hørt Pochill før men skjønner at dette må sjekkes ut.
    Deilig lyd.

    Tine

    Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s