Blog Award

Jeg har i tidligere innlegg nevnt at jeg ikke vet hvem som sitter og leser resultatet av fingertrykkingen min på tastaturet (bortsett fra de faste følgerne), fanget opp av syn og lukter og lyder og følelser og konvertert gjennom dette kontrollsenteret som kalles hjernen – innimellom i form av små glipper hvor fangsten har tatt snarveier utenom og bare kjørt ut i verden på egen hånd …
Nesten som en endeløs tur ut i verdensrommet, som en slags tidskapsel.
Av og til så dukker det opp kommentarer og følgere og likes og linker og reblogs og i dag så fikk jeg faktisk en e-post fra en blogger som heter Hilde Merete som skriver om entusiasme, mål og drømmer i tillegg til at hun skriver at hun alltid har vært opptatt av at folk rundt henne skal ha det bra og det er jo bra. Nå var det ikke det hun skrev i e-posten til meg, det er noe jeg skrev for at du som leser skal skjønne hvem hun er, ikke sant – ja ja, nok om det, hun skrev i e-posten til meg at hun hadde skrevet en anbefaling av bloggen min.
En blog-award.
Det syns jeg var ganske hyggelig.
Ikke sånn at jeg ble rørt og blank i øya eller noe, men hyggelig som i … hyggelig.
Jeg vet egentlig ikke hva som rører meg, egentlig.
Noen kaller meg en kynisk og kald fisk, men det er jo ikke noe jeg ønsker å være.
Nok om det.

Jeg ser det som en ære at det finnes noen som faktisk gidder å gjøre noe sånt og jeg syns det er spesielt hyggelig når jeg får en sånn oppmerksomhet fra en som drifter en blogg som er kjemisk fri for sponsing og rosafjas og dill.
Dersom denne hadde kommet fra noe sånt, så hadde jeg kanskje reagert litt annerledes …
But there’s no peace for the wicked – greia er visst at det forventes at jeg skal takke og linke til bloggeren som har gitt utmerkelsen – noe jeg i og for seg gjør lenger opp ved å linke til bloggen hennes – og deretter sende utmerkelsen videre til fem (5) bloggere og gjøre dem oppmerksom på det før jeg kopierer selve beviset på denne prisen som ser ut som en post-it og klistrer den opp i innlegget.
Puh.
Det ble mye styr på en gang.
Nesten som disse gamle kjedebrevene.
Uten sammenligning for øvrig.
Jeg syns det er litt kjipt å plukke ut fem siden jeg syns det er mye bra tekster der ute, bare ved å skrive akkurat den setningen så skjønner dere sikkert hva jeg vektlegger i min utvelgelse.
Tekster.
Ord og setninger.
Her er mine valg – for øvrig uvilkårlig listet opp:

Magnhilds antiblogg – en rå og brutal gråblogg
Toner av Tanker – ærlig og usensurert
Finn Hjalmars blogg – meninger, engasjement, harme og humor
Marit Segbø – ordenes skapende kraft som kan inspirere og provosere, reflektere og konkludere.
Onkel Morten – optimist; dog med litt mørke briller og revurderte blikk

… jeg vet ikke om det er vanlig med takketale, men hvis det er tilfelle så sender jeg en stor takk til deg som akkurat nå sitter og leser, alle som liker å lese og skrive gode historier og alle som drømmer om at de en gang skal bli en helt og gjør fine ting mens de venter.

Her er VINNIE med en klassiker fra Jan Eggum – «Kor e alle helter hen»

7 kommentarer

  1. Morten, nå finnes det jo bare en blogg for meg men takk for at du introdusererer meg for noen alternative gråblogger.

    Neelam <3

    Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s