Hore og madonna

Nettavisen flasher et bilde av en dame som poserer i fjæra, og nå har damen på bildet kommet på at hun ikke liker at bildene henger rundt på reklameplakater.
Historien er kjent – damer som syns de er deilige og som sikkert får noen kommentarer som bekrefter det og så finner noen ut at det kan være mulig å tjene penger på det samtidig som motivet får mer oppmerksomhet. Det er jo ikke så veldig lenge siden den norske køllesvingeren Tutta heiv seg på denne oppmerksomhetsgreia og supplerte med at det var en ære å bli tatt bilde av uten klær, hun nevnte til og med at det var prestisje og status i det miljøet hun frekventerer. Noen av dere husker til og med Kari Trestakk Traa – folk dreit jo i kulekjøring før hun slapp inn en fotograf i dusjen …

Denne gangen handler det om en som heter Cathrine Larsåsen som driver med et eller annet innen friidrett, men som nytlig har deltatt i et danseprogram på TV.
Litt sånn svamp, med andre ord.
Det gjelder å få mest mulig ut av det …
Denne gangen er det et solstudio som har full rett til å disponere bildene i følge en kontrakt som blondinen muligens har glemt at hun har signert på i iveren etter å henge rundt i flere farger.


Når hun velger å gå ut i media for å grine – kanskje fordi oppmerksomheten er dalende – så regner jeg med at den opprinnelige hensikten hennes får en ganske kjip bismak.
Sannheten kommer for en dag.
Et av mine favorittuttrukk er «som man reder så ligger man» og «den som er med på leken får smake steken» – jeg er nesten fristet til å lure på om noen av disse rosabloggerne som ikke er redde for å vise huden sin tenker over at de gir fra seg rettighetene til bloggeportalen sin til evig tid …

Jeg er ganske lei av mennesker som ikke kjenner begrepet konsekvenser.

Her er DURAN DURAN med «Girls on Film»

3 kommentarer

  1. Hei Tonje @ The Pink Phone: Menneskene «rundt» burde selvfølgelig også komme med noen tips, men det er jo fremdeles lov å tenke selv i dette landet, er det ikke?

    Anisa ;)

    Liker

    1. Jo, men jeg har inntrykk av at de signerer kontrakter unge, og etter noen år så angrer de. Derfor tenker jeg at mennesker rundt, som blant annet foreldre eller andre eldre burde sagt noe, da de sitter inne med kunnskapen personen selv vil få om noen år. Når man er ung tenker man ikke like mye konsekvenser som når man blir eldre.

      Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s