Radiomannen presenterer LET THERE BE LOVE

Jeg fikk en kommentar fra en av mine favorittbloggere, hun kaller meg for «radiomannen» sin og det var morsomt å lese. Hun forteller at det henger sammen med musikksnutten som avslutter tekstene mine i et av sine innlegg hvor hun presenterer en oversikt over «nettmennene» sine.
En god tekst som gjorde at jeg oppdaget noen nye brødre.
Det er hyggelig.
Det er mange som er flinke til å lage gode tekster der ute.
Nå kunne jeg fulgt opp denne med å lage en liste over mine favorittberter, men det vil kanskje bli litt «plumpt».
Et fantastisk uttrykk, er det ikke?
Plumpt.
Det er faktisk et adjektiv og er godkjent i ordspill som Scrabble og Wordfeud og selv om jeg er litt usikker på betydningen så tror jeg det henger sammen med å gjøre noe som oppfattes som litt bløtt, plompe uti noe som man ikke burde plompe uti, rett og slett gjøre noe som er litt klossete og som man på forhånd vet innerst inne vil bli oppfattet som nettopp det.
Nok om det.
Det er endelig fredag, og dere vet jo hva det betyr.
Let there be Love.
Jeg kom over en liten musikksnutt som jeg lagde for noen år siden men som tåler å bli satt på repeat. Dere hører ikke «radiomannen» i og med at jeg ikke liker forstyrrende snakk men dere kan forsøke å forestille dere meg bak knottene. Denne musikksnutten passer fint inn i den tiden når stearinlysene er halvveis brent ned, og klokken – for de som bryr seg om tiden i en sådan stund – viser at det snart er på tide å trykke på «sjarmknappen».
Jeg regner med at de fleste vet hvor den sitter, så da skal jeg ikke komme inn på dette her …

Jeg skrev for øvrig en liten tekst om musikk i går, også – musikk er noe som kan nytes til alle anledninger så det er ikke noe i veien for at du kan trykke på «play» med en gang.
Alternativt laste den ned til senere.
God helg!

Her er MORTEN BESSHØ og hans … tja, la meg kalle det «Flørtemiks»

3 kommentarer

  1. Morten, jeg får ikke til å laste ned den digge mixen din.
    Kan spille, og spiller høyt så de andre også får høre, men jeg vil gjerne ha den med meg videre.
    Hvis du skjønner hva jeg mener.

    Love / Malin

    Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s