Jul i Bloggetoppen

Julekalender

VELKOMMEN TIL ÅRETS JULEKALENDER

Jeg har samlet 24 rosabloggere og invitert dem inn i en rosa tåkesky, hver dag vil det si «pffft» i det en av dem feider ut og forsvinner i tåkehavet før vi omsider kan plassere en vinner på Bloggetoppen.
Nå skal det sies at det ikke var noen stor sak å samle disse fjasedåsene som lett lar seg overtale når man stiller med seriøst fete premier som mascara og lipgloss og goodiebags til fordeling basert på respektives innsats for å fylle opp ønskelistene sine – eller «wishlist» som det heter på bloggespråk.
Det er nemlig dette det dreier seg om i årets julekalender som er ganske enkelt sammensatt for å matche utvalgte deltageres intellekt og basert på følgende utfordringer:
– Utforming av wishlist
– Antall likes i forhold til daglige arbeidsoppgaver som «dagens outfit» og «se min skosamling»
– Antall kommentarer hvor «kommenter tilbake» og utfordrende formuleringer som «så søøøt» gir bonuspoeng

Redaksjonen er klar over at det kan finnes noen deltagere som syns at dette virker litt i overkant vanskelig, men vi har vært ganske kreative med å gjemme nedlastbare juksekoder på forskjellige steder på internettet for å gjøre det ekstra spennende for de ivrige deltakerne i deres spennende jakt på misunnelse og overfladisk forbruksfanatisme.
Dersom du fremdeles ikke har begynt å glede deg til jul så er det bare å komme i gang.
Julaften er for øvrig 24. desember.

Redaksjonen benytter anledningen til å takke de femten rosabloggerne for oppmøtet i morgentimene i dag, og poengterer at blondetruser på tastaturet blir oppfattet som forsøk på bestikkelser selv om de skal ha kred for tålmodigheten de viste før vi oppklarte misforståelsen fra invitasjonsteksten som poengterte at de må være seksten for å delta …

Her er TIMMY GRESSHOPPE og vennene hans med en fin julesang:

8 kommentarer

  1. Jeg er så glad jeg slipper å bruke en eneste kalori på såkalte rosabloggere. Gudskjelov finnes så mange leseverdige blogger at mascaratopper og antrekknipsing får stå sin prøve for min del..

    Denne bloggen blant annet, som ble anbefalt av Lammelårtanker (som også er vel verdt å følge!!) Verden på nett er vel like mangfoldig som virkelighetens verden..?

    Morsom tekst! ..men la nå «fjåsedåsene» holde på.. Så lenge jeg slipper å være med på festen. .

    Hvem pfffter du ut i morgen? ;-)

    Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s