Faen, for en jentetur!

Jeg innrømer at jeg ikke er så veldig begeistret for Mette Marit, de dyre kjolene og veskene hennes eller dobbelmoralen, men denne teksten skal ikke handle direkte om henne selv om jeg er av den oppfatning at hun denne gangen har driti seg ut noe voldsomt med å reise til India for å fremme sitt syn på menneskehandel.
Og en liten ting til – faen så deilig det er å vite at man bor i et land med ytringsfrihet hvor man ikke blir steinet eller torturert for å snakke nedlatende om høyere makter …

Kronprinsesse Mette-Marit tilbrakte i oktober tre døgn på en klinikk i India hvor hun tok seg av to nyfødte surrogatibarn. Barna tilhører et homofilt vennepar hvorav den ene er ansatt ved kongehuset.
Barna ble født tirsdag 23. oktober, de nybakte «foreldrene» skulle reise til India for å ta med seg de to barna, men ble hindret på grunn av visumproblemer. Det var da hun bestemte seg for å dra for å reise og hun begrunner det utradisjonelle oppdraget med at hun ikke kunne la være å tenke på at det var to små barn som var alene.
Oppdraget?
Jeg håper for landets skyld at dette er noe hun har fikset i privat regi …

Denne saken kommer garantert til å skape debatt på høyt diplomatisk nivå, og så er det jo festlig å lese alle disse patetiske kommentarene fra småbarnsmødre og rødstrømper som støtter opp om henne gode gjerninger.
Sannheten er at dette er en skam for Norge.
Dette er menneskehandel.
En framtidig dronning skal ikke støtte opp om noe som ikke er lovlig i Norge. Det skal ikke være sånn at det er fritt fram for bemidlede mennesker, kjendiser og fjasemikler med riktige kontakter å gjøre hva faen de vil bare fordi de vil.
Sakens kjerne er at noen som ikke kan få egne barn utnytter en fattig kvinne i India for å kjøpe seg barn.
Surrogati og menneskehandel er ikke lov i Norge.
Det er så lite gjennomtenkt som det går an å bli.
Hjelp og bistand er bra, men da må man gjøre det riktig. Det var en melding som jeg fikk jeg i trynet når jeg for litt siden skulle planlegge hjelp og bistand med noe annet, men det driter jeg i å skrive om her.

Norge beviser gang på gang at vi er en mafiastat med korrupte ledere som styrer rett og rettferd i forhold til hvem som er venner av familien eller ikke.
Skam.

Her er KARUNESH med «Punjab»

10 kommentarer

 1. Bra tekst som vanlig.
  Faen for et nek hun er, tror hun bare kan reise ned for å ordne opp og komme her og kommer her.
  Hun har rett og slett driti seg ut og bør beklage seg for alle de barnløse i landet vårt.
  Skam for Norge!

  Hedvig

  Liker

 2. Mette-Marit trenger ikke vise det falske trynet sitt i avisen og beklage. Vi bør jo nå vite godt hvem hun er – vår fremtidige dronning. Grøss.
  Mette-Marit er vel landets mest heldige golddigger.
  Mette-Marit vil være pen kjendis.
  Mette-Marit synes det er greit å bruke pels, være moteslave og ha vesker til 50 000.
  Mette-Marit vil fortsatt feste – men nå gjør hun det helst med Gwyneth Paltrow, mens hun drikker champis til 700 kr glasset.
  Mette-Marit har rike venner og synes ikke det er umoralsk at rike folk kan kjøpe seg unger.

  Mette-Marit trenger ikke tenke så mye på hva hun foretar seg. Hun har selvfølgelig proffe folk som sørger for å skrive talene hennes og svarene hun skal gi under intervjuer. De samme folka velger også ut hvilken humanitære organisasjoner hun bør fronte og hvilke minoritetsgrupper hun bør støtte.

  Det er enkelt å være kronprinsesse.
  Drekk champis. Shop. Gi faen.
  And repeat.

  Liker

 3. Et noe unyansert syn på surrogati du viser her synes jeg. Er ingen stor fan av Mette Marit selv, men dette var en privat reise, for private midler for å hjelpe private venner. Surrogatmor har ingen interesse av disse barna, India her i hvertfall ingen interesse av disse barna, det har tidligere saker bevist ettertrykkelig. Så hva om hun satt der og var nærhet for to nyfødte? Ingen stor nasjonal krise spør du meg…

  Liker

 4. Unyansert syn på surrogati, Didriksen?
  Du bør våkne opp og innse at dette ikke er lov som bloggeren nevner i teksten sin og dette er totalt sett et svært brutalt overtramp av sin rolle. Dersom opplegget er privat som du antyder, så lukter det enda værre.

  Thea Rødland

  Liker

 5. Leser at MM «forklarer» seg med at hun syns det var leit at det fantes barn som trengte hjelp.
  Kan ingen fortelle henne at hun ikke trenger å reise så langt som til India for å hjelpe andre?
  Enig med en kommentar lenger opp, hun er en golddigger og ingenting annet.

  Liker

 6. Mette Marit har driti seg ut igjen, ingen tvil om den saken. Hun kruser fram som en bortskjemt drittunge, eller golddigger som det blir nevnt her, og gjør stor skam på rollen som rollemodell.
  På tide å legge ned hele kongehuset, sirkus får man andre steder.

  Anders

  Liker

 7. Tydelig at de fleste er enige med deg i kommentarfeltet. Kan nok være noe enig, men er surrogati noe verre enn at man drar til Danmark og får «inseminasjon»? Hvem vet om man da i voksen alder møter en halvbror/søster og forelsker seg? Mange som har tatt en DK-tur…..MM.s andel i denne saken får hun jo stå for selv.
  Mette

  Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s