Morsomt eller smakløst?

I dag skal jeg skrive noen ord om mennesker som gjør narr av andre og dette syltynne skillet med hva som kan oppfattes som litt morsomt og hva som rett og slett er smakløst. Jeg er sikker på at det finnes noen som syns det er kult når en fotballspiller i England tørker seg i rævva med 20-pundsedler. Teksten forteller at det antageligvis ikke var meningen at bildet skulle nå ut i offentligheten, men det er jo litt å komme her og komme her i ettertid og dette bildet har selvfølgelig fått en del mennesker til å rase.
Det skulle jo bare mangle.
Dette er lavmål.
Dette er nesten like jævlig som Paradise Hotel og de verste marerittene med Petter Pihlgård og Linni Meister – kanskje de minst smakløs menneskene jeg vet om …
Fotballspillere er i utgangspunktet overbetalte og arrogante klovner i likhet med de fleste i denne suppa som enkelte velger å kalle underholdningsbransjen, men det skal ikke være nødvendig å poengtere det på denne måten.
Dette er rett og slett skammelig oppførsel.
Spilleren skal likevel ha kred for at han legger kortene på bordet og forteller historien som den var – spøk med en kompis og et veddemål, kjent sak med andre ord.
Jeg regner med at denne kompisen som solgte bildet til avisen ikke lenger er noen kompis.
Fy faen, det skulle vært min kompis.
Han skulle ikke vært kapabel til å trykke på en utløserknapp igjen, for å si det sånn …

Jeg kan rett og slett ikke fatte hvorfor i all verden man skal gi sånne mennesker publisistet, det skjer hver jævla dag at man blåser opp en eller annen dustesak hvor møkka treffer vifta og blåses rundt i alle retninger.
Morsomt eller smakløst.
Tja … horer finnes jo i alle farger og fasonger.

Jeg har alltid følt stor misnøye med sånne mennesker som på død og liv må vise seg fram med patetiske forsøk på posering i en eller annen form. Jeg har aldri vært noen tilhenger av begrepet «hat», men sånne skapninger som driver med dritt – ja, jeg måtte bruke dette uttrykket – kan jeg ikke se en eneste grunn til at jeg ikke skal benytte enhver anledning til å rakke ned på.
Digg meg.
Elsk meg.
Som regel de samme menneskene som ligger og griner på midtsidene når det går opp for dem hva denne «berømmelsen» egentlig innebærer.

De som følger med på mine sider vet at mange av mine innlegg preges av en viss gjenkjennelse til Gandhis syv sosiale dødssynder:
1. Politikk uten prinsipper
2. Rikdom uten arbeid
3. Handel uten moral
4. Utdanning uten dannelse
5. Vitenskap uten humanitet
6. Fornøyelser uten samvittighet
7. Engasjement uten offer

Av en eller annen grunn så tror jeg fremdeles at det er håp for menneskene …

Her er NAS & DAMIAN MARLEY med «Patience»

Én kommentar

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s