Spådommer for 2013

Det er tid for nye spådommer og de som forstår seg på sånt sier at det ser fortsatt lyst ut for norsk økonomi, rentefesten fortsetter og 2013 ser ut til å bli et jubelår for nordmenns privatøkonomi.
Jihaa.
Det er bare å gjøre seg klar for januarsalget.

NAV tror at arbeidsledigheten vil ligge på et stabilt lavt nivå, og man kan samtidig lese en rekke steder at mange unge vurderer jobbskifte i et arbeidsmarked som legger forholdene til rette for at unge kan shoppe seg til bedre betalte jobber – holdninger som underbygger hvorfor det finnes så mange feil folk i jobb.

Jeg har vel aldri trodd noe særlig på spådommer – jeg husker at jeg traff en gammel røy i en campingvogn på et tivoli for mange år siden som spådde at jeg kom til å bli ganske gammel og at jeg ville overleve alle mine. Det var noe sånt hun sa, kanskje ikke ordrett og så sa hun ganske mye annet rart også men i og med at jeg ikke husker det så var det kanskje ikke så viktig …

Dette er hva jeg vet om det nye året som står foran oss:
17. mai er på en fredag og det er jo bra.
Hurra.
Jeg har bursdag på en lørdag.
Hurra Hurra.
Det er viktig å få med seg at det er valg mandag 9. september og seriestart 17. mars … og så syns jeg at året vi straks skal legge bak oss har vært et ordentlig møkka-år og min spådom er at 2013 ikke kan bli noe annet enn en opptur.

Jeg sier takk for følget til alle mine lesere og ønsker dere et godt nytt år.
Jeg lar Donna Summer få den siste dansen:

9 kommentarer

 1. GODT NYTT ÅR, MORTEN!
  Takk for mange fine tekster i året som heldigvis snart er slutt. Gleder meg til neste år og håper som deg at det bare kan bli bedre.

  Klem fra Neelam

  @~)~~~~

  Liker

 2. GODT NYTTår Morten ! Jeg stikker innom i ny og ne og lar meg både fornøye, settes i modus og reflektere og noen ganger kjenner jeg også en irriterende ……form for …..»undring». DET er bra! Med alle slags opplevelser når en annen deler – takk !
  2012 har vært full av alle slags farver, og det blir vel 2013 også :-)

  Liker

 3. Godt nytt år, Morten!
  Du har gitt meg mange fine stunder med de gode tekstene dine, og jeg gleder meg til å følge deg inn i det nye året som jeg tror vil bli ganske bra.

  Klem fra Mira <3

  Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s