Noe annet

Du har sikkert opplevd å lete etter noe, du finner ikke det du ser etter men det dukker opp noe annet.
Oj, er det der den har gjemt seg.
Oops, dette var vel ikke akkurat det jeg så etter.
Eh, er den min?
Alt ettersom.
Det er nesten som når man går feil.
Eh, her skal vel ikke jeg være …
Jeg husker ikke hvem av dem det var, men en av mine «bloggevenner» har et innlegg om hvilke søkeord som trakk lesere. Jeg har sett på det samme, og blir litt overrasket på linje syv hvor det står «horer-i-oslo» – får nesten litt hallikvibber ved tanken på at en eller annen kåt faen gjør seg klar til tokt og kommer hjem til meg …

Nå har jeg riktignok publisert noen innlegg med innslag av horer, prostituerte, gledespiker eller kall det hva du vil, og mitt første «møte» med dette yrket var en nabo for mange år siden, har vel nevnt henne i et tidligere innlegg – hun jobbet som gledespike ved siden av studiene sine og det var på et eller annet nachspiel at hun fortalte om noen av mytene i denne tilværelsen. Bare så det er nevnt, så var leiligheten min på denne tiden et sted hvor naboene ikke nølte med å banke på når det var nachspiel, jeg hadde ofte nachspiel og besøk av naboene.
Hun var en av dem.
Ikke noe mer enn det …
Lenger ned på søkeordlista har jeg «dum-rosablogger», og det er jo like spesielt dersom noen tror de får sminketips og videofilmer av skosamlingen min på disse sidene. Jeg har jo noen innlegg hvor jeg har vist min misnøye med disse, vel og merke de sponsede, og tar nesten for gitt at de som kommer til meg etter å ha tastet dette er noen av mine likesinnede. Nei, disse har jeg ikke noe særlig til overs for og nøler ikke med å trekke dem inn i en avart av noe som ligner på det samme som horevirksomhet. Man lønnes jo ikke bare med penger og denne naboen fortalte om alle disse jentene som frekventerte hippe utesteder hvor de levde livet med champagne og dyre smykker og klær med en yrkesbakgrunn som definitivt ikke rimte med levesettet – butikkmedarbeidere og franskstudenter som fikk sponset glamourtilværelsen sin av godt bemidlede herremenn som ingen kalte horekunder selv om ingen benekter at sex og store verdier var inne i bildet. Nok om det, hun het Solveig og det hadde vært en tid hvor jeg trodde hun var pinsevenn eller noe sånt, hvorfor akkurat «pinsevenn» er noe uklart men tror det var en eller annen kompis som nevnte akkurat det ordet. Hun hadde et eller annet religiøst over seg og så hørte jeg at det var folk som kom og gikk og trodde det var lesesirkel eller noe sånt.
Så feil kan man ta.
Lyst hår, lignet litt på Meg Ryan med sånn tynn og smal overleppe som jeg syns er ganske sexy, en sånn jente som man forbinder med sol og sommer og blomstereng, timotei og snekke på Sørlandet og bunad på 17. mai. Det var som om hun fikk det til å virke som noe helt annet når hun snakket om forskjellene fra de som jobbet på gata. Man blir jo nysgjerrig, og Solveig fortalte at hun tok to tusen for et møte og tjente 24 000 i måneden på sine faste kunder – skattefritt – det skulle vel bli noe sånt som tre møter i uka og tett oppunder tohundreognittitusen kroner netto årslønn …
En av de faste kundene hennes var en fyr i rullestol.
Da skjer det plutselig noe med hele diskusjonen.
Da blir det noe annet.
På den annen side – bokstavelig talt – har du alle disse rike mennene på vestkanten som har unge pene og … hva heter det, ubemidlede koner … det er ingen som vet om de har valgt gubben på grunn av pengene og ikke på grunn av hans personlige kvaliteter eller hvordan man skal si det. Dersom noen av disse glamorøse statuskonene avskyr sine menn fysisk og bare holder ut med tanke på den sosiale og økonomiske statusen som de oppnår, så er det likevel ingen som stempler disse mennene som horekunder. Jeg jobbet sammen med en sånn dame en gang, ikke en som var gledespike men en som de fleste av oss kategoriserte som «ubemidlet», det er ganske lenge siden og nå er hun bare et falmet bilde av en som het Lisbeth som fikk dagene til å gå med kaffekoking og stensilering og filing av negler.

Det hele er jo et spørsmål om definisjon hvor den stigmatiserende massen umiddelbart tenker på slitne narkohorer som spriker de utslitte miniskjørtene sine mot kåte gubber som ikke får noe hjemme, verdighet og valuta veksles bak duggete bilglass på en eller annen parkeringsplass selv om gateprostitusjonen skiller seg ut fra de uklare grenseområdene med sin brutale ærlighet som gjør dem til et objekt for angrep fra de som fordømmer virksomheten. Ikke minst fra Ottar og deres venninner som er de som maser mest om hvor ille dette er men som selv ender opp i noe som ikke er så langt unna, tenker på disse kvinnfolka som hevder at de trives som single, disse som velger å være uten partner og har seg her og der og uten videre forkaster menn som de ikke føler er riktige, strør om seg med flyktige forelskelser og skaffer seg variert erfaring med patetiske elskere før det omsider går opp for dem at viseren for lengst beveger seg på det røde feltet og det ender med at hun sklir inn i et forhold som på mange måter kan minne om noe helt annet enn et kjærlighetsforhold.
Grøss.
Du har sikkert noen i ditt nærmiljø, når du tenker ordentlig etter. Det er de samme som kommer med formaningene om at disse mannfolka som kjøper sex bør kunne skaffe seg kvinnfolk på vanlig måte mens de gir faen i å dømme seg selv når de har sex på firmafest eller en ONS fra byen.

Ja ja, jeg hadde egentlig tenkt å skrive om noe annet men så ble jeg litt revet med.
Kommer sikkert tilbake med det jeg egentlig skulle skrive noe om.
Noe annet.
Husk at det er dritt i alle bransjer.
Husk at finere varer gir flere forfalskninger …
Noen kopier står godt alene – her er SHOLA AMA med «You Might Need Somebody»

.

Relaterte tekster:
Horer i Oslo
En brødmule til løse fugler
Røde lys i nattemørket

8 kommentarer

 1. Kan det være hos meg du fant slike innlegg? Jeg vet jeg har, men det kan det jo være at andre har også.

  Det er noen ganger skummelt og andre ganger morsomt å kikke i søkerinfoen. I dag hadde jeg «lure kompis til blowjob». Jeg håper h*n ikke var på leting etter oppskrift på hvordan en skulle få til dette. Det fant h*n uansett ikke.

  Det finnes godtatt «horeri» og mindre godtatt «horeri». Jeg tror ikke jeg kunne tatt imot fremmede menn mot betaling, men jeg har jo gjort med skyldig i noen av de andre tingene du beskriver. Jeg skal ikke nevnte hvilke, det er kanskje ikke så vanskelig å tenke seg.

  Ha fin dag Morten!

  Liker

 2. Moahahahhhah. Fantastisk. :D
  Jeg har kjent flere slike jenter.
  Som heller velge å leve med en gris de egentlig ikke liker — eller har så mye til felles med. Fordi de da slipper å utdanne seg, de slipper å bo på hybel, de slipper å handle klærne sine på HM.
  De kan leve opp til det det perfekte livet favoritt- rosabloggeren deres har.

  Selv har jeg jo fått tilbud av menn jeg ikke har mye til overs for. De har prøvd å friste med leiligheter, med betalt utdannelse, ferier og sletting av studielånet mitt. Når de har blitt pent avist har jeg fått ting sleng til meg, en sa at «det ville kledd deg å bli tatt litt vare på».

  Jeg har ofte tenkt på de som prostituerer seg, og jeg mener at det står mer respekt av dem.
  For det må da være bedre å ta den halvtimen, ti minuttene — eller hvor lang tid det nå tar — å bite litt hardt i puta eller lukke øynene. I forholdt til de dumme golddiggerne som I TILLEGG til å gi sex må plukke opp de sure sokkene, være hushjelp, kokk og måtte møte det kjipe trynet på han de faktisk ikke liker 24 timer i døgnet. Det er er jo som å være heltidsprostituert!
  Skjønner ikke hvordan de klarer.
  Må vel stå noen leger med lave krav for å skrive ut valium bak hele opplegget.

  Liker

 3. Jeg må først skrive at du har utrolig bra tekster, men du topper det med måten du skriver på som blir som om du forteller historiene direkte til meg, fyllordene og tenkepausene i setningene dine skaper en slags «levende ordflom» (vet egentlig ikke hvordan jeg skal forklare det på en annen måte) og det funker utrolig bra.

  Jeg fant siden din via Sotengelen og skjønner godt at dere er «bloggevenner».

  Hilsen Marthe

  Liker

 4. Søkeord kan være så mangt, men de sier fint lite om bloggen. Selv er noen av mine mest populære søkeord all time «sex stillinger», «sexstillinger bilder», «samleie», «penetrering», «utroskap», «penisstørrelser» og «bdsm bilder».

  Ut i fra det skulle man tro jeg skrev en ren sexblogg, men det er jo så langt fra sannheten man kan komme. Et annet alternativ er at nordmenn er et skittent folkeslag… Derimot så velger jeg (ut i fra at man søker dette på google og ikke vet hvor man skal finne det) å tro at nordmenn rett og slett er uopplyste og kjipe i senga…. Men, det er min tolkning :P

  Så disse gledespikene! Det er mye mer realt å ta betalt for de minuttene som trengs, hvor kunden får det han vil ha og ferdig med det. Det er ærlig, direkte og man kaller en spade for en spade. Disse trofékonene har jeg lite til overs for. De som velger seg en mann etter størrelsen på lommeboka. De får et liv i sus og dus, mot å stille opp i sengehalmen og benytte alle tilgjengelige midler (inklusive mobilnummeret til plastikkirurgen) for å holde seg fit og fin… Det er en dårlig deal for å være kjøpt og betalt 24/7 :P

  Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s