Jeg innrømmer prinsippbrudd

De som følger med på disse sidene har lagt merke til min forakt for rosabloggere. Jeg har i enkelte tekster poengtert at jentene som jobber i nattemørket i byens gater fortjener mer respekt for sin brutale ærlighet.

Jeg fikk litt vann på mølla etter å ha lest i en annen seriøs blogg om en som hevder at hun ikke vil komme til å skrive noe om dette bruddet som har ligget i luften siden de traff hverandre og som «alle» snakker om – jeg tenker på han som spilte Max Manus og hun som på folkemunne blir kallt «toern» – og innrømmer at denne korte teksten på en mandagskveld egentlig strider litt mot en av mine målsettinger …
Men, faen heller.
Prinsipper er patetisk.
Noen ganger er det jo sånn at man bare må skrike ut i bloggen sin om ting som opptar en i hverdagen, og dette bruddet som det refererer til kan jo gi inntrykk av at det ikke er så mye å skrive hjem om i dette landet som er fyllt opp med nikkedukker som elsker sladder og fjas.
Mine tanker går til Dorthe Skappel som får mye overtid framover med å produsere femten nye kveldssendinger, kanskje det blir seksten for alt jeg vet, for å sikre at siklekåte nisser får dekket alle nyansene.
Nok om det.
Jeg er sikker på at det finnes noen som syns synd på denne triste rosabloggeren Julia Nyland (20) som griner i VG fordi kemneren har besøkt henne og gjort sine krav etter at hun har drevet hor på internett, men på den annen side så fortjener hun ingen flere tastetrykk. Greia er at hun hevder å bedyre sin uvitenhet, og det er da jeg er fristet til å stille spørsmålet om hva man egentlig lærer i skolen og av sine foreldre og øvrig omgangskrets.
Pudderludderet er sikkert happy med å få ytterligerer publis på VG.
Det er sikkert sponsorene hennes, også …
Og hvem er det da som blir stående som «vinner» …
Trist.

Seriøse lesere får ha meg unnskyldt, det må være noe fra helgen som henger igjen, eller noe … sure oppgulp på en mandagskveld er noe dere bør spares for, men hvis jeg legger ut en snutt fra en tidligere gjesteblogger så klarer dere sikkert å stå den av.

7 kommentarer

 1. Jeg syns det er litt trist at det finnes så mange jenter der ute som ikke tenker lenger enn de gjør.
  Nå har jeg fulgt med på sidene dine en stund, og er veldig enig i det du skriver om inntrykk og identitet og disse jentene kommer til å møte seg selv i døra en vakker dag.
  Det vil ikke se pent ut, men de vil sikkert kamuflere det som livsstilssykdommer.

  Marthe :)

  Liker

 2. Skjønner deg godt, Morten!
  Det er digg å få ut møkka, men nå har jeg ikke så fin blogg som deg så jeg finner terapi med å legge inn en kommentar i ny og ne på ymse nettsteder og denne gangen ble det på dine sider.
  Jeg vet ikke hvem denne Julie Nyland er og er heller ikke så interessert bortsett fra at jeg deler ditt syn på disse hersens rosabloggerne som ikke eier virkelighetsoppfatning. Det er en stor skam å se hvordan mange av dem holder på, men jeg hadde egentlig tenkt å skrive litt om Toern. Det har jo ligget i kortene en god stund at dette forholdet ikke kunne fungere, og hun er jo observert under uheldige øyeblikk en rekke ganger men av en eller annen grunn er hun «vernet» av pressen. Hun er jo så ren og uskyldig, denne Tone. Jeg har vært på nachspiel med henne, fulle jenter er ikke noe pent syn og hun er intet unntak.

  Kjartan

  Liker

 3. Hehe, etter lang tid uten helse til å lese blogger så er noe av det første jeg dumper oppi dette innlegget, herlig ;)

  Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s