Condition of the Heart

Gravatar
G J E S T E B L O G G E R :

Malin (28), Oslo
Jeg oppfatter meg som en av de som Morten skriver om i noen av innleggene, kjenner meg igjen som en student som fulgte strømmen når jeg valgte utdanningen min i stedet for å følge hjertet og velge retning etter egne forutsetninger og muligheter.

Jeg fant disse sidene etter et fritekstsøk og traff Morten ved et par anledninger hvor han overbeviste meg om å gjøre tingene litt annerledes enn hva jeg trodde var riktig. Jeg ble introdusert for noen andre flinke mennesker som ga meg tilbud om et vikariat med oppgaver som jeg trives med og som har en intensjon om fast ansettelse dersom alt går som det skal.

Når Morten spurte om jeg ville være gjesteblogger, så syns jeg det er spennende selv om jeg ikke helt vet hva jeg skal skrive om men det kan jo være at jeg får en ny mulighet senere. Jeg har fulgt bloggen såpass lenge at jeg vet at den supplerende musikken i innleggene har en stor betydning for å frembringe tanker og refleksjoner, og har valgt å legge inn en tekst fra en av mine favorittsanger.

There was a girl in Paris whom he sent a letter to
Hoping she would answer back now wasn’t that a fool
Hardy notion on the part of a sometimes lonely musician
Acting out a whim is only good for a condition of the heart

There was a dame from London who insisted that he love her
Then left him for a real prince from Arabia,
Now isn’t that a shame that sometimes money buys you everything and nothing
Love, it only seems to buy a terminal condition of the heart

Thinking about you driving me crazy
My friends all say it’s just a phase, but every day is a yellow day
I’m blinded by the daisies in your yard

There was a woman from the ghetto who made funny faces just like Clara Bow,
how was I to know that she would wear the same cologne as you and giggle the same giggle that U do?
Whenever I would act a fool, the fool with a condition of the heart

Thinking about you driving me crazy
My friends all say it’s just a phase, but every single day is a yellow day
I’m blinded by the daisies in your yard

Den vakre teksten er skrevet av Prince, musikken nedenfor spilles av Susanna and the Magical Orchestra.
Ønsker alle en riktig god påske!

(͡° ͜ʖ ͡°) – Malin

6 kommentarer

 1. Hei Malin!
  Jeg syns det er utrolig flott at du valgte å dele denne vakre musikken, en versjon som jeg er sikker på at Prince vil være stolt av og som jeg har opplevd på konsert i Oslo.
  Fortsatt god påske!

  Klem, Hanne Mette

  Liker

 2. Å velge med hjerte i smått og stort er viktig.Som ung er det ikkje alltid så lett å vite retninga på livet. Heldigvis er det ok å ta nokre stiar og omvegar på vegen fram, alt utvidar eins perspektiv,på godt og vondt.
  Tvi tvi med fast ansettelse.

  Nydeleg framført tekst av Prince.

  Med venleg helsing Marie

  Liker

 3. Enig med Marie, sidespor er også en erfaring selv om det stjeler både tid og krefter,
  Nydelig låtvalg og en fantastisk fremførelse av Susanna.
  God påske!

  Hilsen Kaisa

  Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s