Bloggerfy og annet søppel

Jeg får ganske ofte reklame i postkassen min.
Både i den ordentlige postkassa og den virtuelle.
Alt kastes.
Av og til dukker det opp noe i mailboksen min som kalles Bloggerfy, – nå har jeg et ganske strengt spamfilter med tanke på at jeg jobber med ting som gjør at jeg får en del dustehenvendelser, men på denne kjedelige fridagen så bestemte jeg meg for å finne ut hva dette egentlig er for noe.

Jeg leser at Bloggerfy er en gratis tjeneste for de som har en blogg og som ønsker flere lesere og samtidig tjene penger. De har til og med flere ulike funksjoner og tjenester som gjør det enklere å håndtere bloggingen.
De som følger med på mine sider vet hva som kommer i den neste linjen:
Grøss.

Jeg leser videre at alle som registrerer sidene sine på deres sider vil bli presentert i en toppliste og ta del i en ukepott, penger som fordeles utover basert på antall lesere. Jeg syns det er trist å bli assosiert med disse netthorene når jeg av og til befinner meg i ulike fora hvor denne nettsiden som du sitter og leser på akkurat nå kommer opp som tema. Jeg er jo ikke så veldig begeistret for mennesker som ikke kan løfte på rævva uten tanke på å tjene penger på det og når man ser hva de som topper sånne lister som Bloggerfy refererer til så trigges jeg ytterligere av å vise min misnøye og rette oppkastet mitt i deres retning.
Æsj.

2 kommentarer

  1. Skal noe til å komme opp på en slik toppliste, så det blir lite kronasje på meg. Om i det hel tatt noe. Kanskje jeg hadde sagt noe annet hadde jeg vært på toppen?

    Liker

  2. Smiler og sukkar på same tid.Smiler av dine formuleringar og valg av musikk, akkurat passe syrlig :)
    Sukkar fordi mange som ynskjer delta ikkje har godt av konkurransen. Sukkar fordi klikk ikkje seier noko om kvaliteten. Ja ja
    Fy, bloggerfy :)

    Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s