– for spesielt interesserte:

Det finnes ganske mange innlegg på bloggesider hvor det burde ha vært en liten merkelapp som poengterer at den påfølgende teksten kanskje ikke passer for alle – den burde være merket «- for spesielt interesserte:» .
Det gjelder kanskje de fleste når jeg tenker ordentlig etter, men på den annen side så er det jo en grunn til at man velger å følge en og annen blogg. Selv er jeg så gæern at jeg har tatt bort noen fra følgelisten min siden det ikke kommer noen oppdateringer fra den kanten eller at jeg rett og slett har mistet sansen siden piffen ser ut til å være borte.
Du vet, denne «snerten» som gjør at man liker noe litt bedre enn noe annet.
Nok om det.
Dagens tekst burde definitivt ha en sånn merkelapp hvor det står «- for spesielt interesserte:» siden det skal handle litt om dette møkkalaget som jeg heier på.
Jeg snakker fotball.
Du kan godt klikke deg over til noen andre sider.

Dagens tekst skal handle om budskap på nettsider, og jeg ser mange eksempler fra bedrifter i næringslivet som er flinke til å legge ut ditt og datt når ting skjer. Det være seg nye hoder, nye salg eller nye prosjekter eller what ever som det heter på nynorsk. De som følger med på en eller annen side av en eller annen grunn syns det er fint at sidene holdes oppdatert og ikke minst i henhold til realiteter og lesernes behov for informasjon.
Det er jo derfor man skal ha informasjonssider …
Uansett, jeg klikket meg inn på sidene til dette møkkalaget som jeg heier på for å sjekke om det er noen som har noe fornuftig å melde siden det ser ut til å gå til helvete med hele dritten. Jeg minner om at dette er en tekst som er i kategorien «- for spesielt interesserte:» og da kan det være at jeg benytter en ordbruk og terminologi som for enkelte kan virke støtende eller vanskelig å forstå.
Nok om det.
Du leser fremdeles selv om jeg har nevnt at du kan klikke deg over til noen andre sider.
Hvor er jeg … jo, dette møkkalaget som jeg heier på har i skrivende stund bilde av jublende lagkamerater på forsiden, et bilde som dekker hele siden med en undertekst som forteller at denne glade gjengen inviterer til fotballfest på 16. mai …
Særlig.
Vi som heier på dette møkkalaget kan ikke huske sist det var noe å juble for …
Lenger ned kan man lese om noen frivillige som har fått diverse priser for sin innsats for klubben og billettinfo til et sirkusarrangement som dette møkkalaget skal være med på i sommer.
Lenger ned, burde nesten vært merket «- for spesielt interesserte:» kommer noen linker om fadesen i siste kamp.
Jeg forventer mer.
Jeg vet egentlig ikke hva jeg forventer, men jeg syns likevel det er litt rart at man ikke forsøker å legge ut noe som henger litt tettere sammen med virkeligheten. Sånn som det ser ut nå, syns jeg det nesten virker som om de som er ansvarlige for denne nettsiden gir fullstendig faen og forsøker å glatte over at dette kan gå strake veien til helvete hvis laget ikke skjerper seg drastisk. Nå skal det sies at det finnes en del bra lag i den divisjonen som jeg omtaler som «helvete», men med tanke på at dette er et innlegg som er for spesielt interesserte så regner jeg med at de som kjenner seg igjen i kategorien «- for spesielt interesserte:» vet at dette er en definisjon på nedrykk.
Nok om det.
Dagens glupe spørsmål kunne vært noe sånt som om det er smart å smøre ut all dritten for å gjøre vondt værre eller om det virkelig er sånn at det er smartere å tenke på alle lysene i tunnellene og oppover i motbakke og hva man ikke kan få seg til å si når man skriker etter trøst.
Og hvis det var noen forklaring, ville den vært god?
Finnes det en god forklaring når noe er dårlig?
Finnes det noen som tåler å høre det?
Nja …

Det er mandag.
Det regner.
Jeg er ikke sur.
For all del.
Livet er litt morsommere for oss som liker fotball.

Du får HAPPY MONDAYS med «Hallelujah»

5 kommentarer

 1. trodde alle blogger var for spesielt interesserte? *sier blondinen mens hun nervøst blunker med øynene i håp om at det gjør opp for litt lite oppdatering av egen blogg på en stund*

  Liker

 2. «Du vet, denne “snerten” som gjør at man liker noe litt bedre enn noe annet.» Yezz, som vi seier på nynorsk:), eg veit, og eg er så heldig at eg finn bloggarar med denne «snerten»

  «Du leser fremdeles selv om jeg har nevnt at du kan klikke deg over til noen andre sider.» Ja :)

  «Dagens glupe spørsmål kunne vært noe sånt som om det er smart å smøre ut all dritten for å gjøre vondt værre eller om det virkelig er sånn at det er smartere å tenke på alle lysene i tunnellene og oppover i motbakke og hva man ikke kan få seg til å si når man skriker etter trøst.» Livet og dens dilemma. Eg tenkjer at ein må ta inn over seg dritten, annerkjenne at slik er det no, men jammen meg er det viktig at nokon peikar på lyset i tunnellen når alt er som svartast og går trufast saman med, i med,-og motgang :)

  Du,-ballen er rund, ALT kan skje :)

  Ha ein strålande tirsdag!

  Liker

 3. Registrerer, med glede, at jeg fremdeles står i sidemenyen din, til tross for laber og sjaber blogging i det siste. Kan ikke love bedring heller, er jeg redd. Vi må leve med dritten alle sammen.

  Ellers vil jeg gjerne innrømme at jeg ikke leste HELE innlegget. Leste begynnelsen og slutten, hoppet over hovedbudskapet.

  Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s