This must be the place

Dagens korte tekst går som en liten hilsen til noen som har skjønt poenget med verdien av et godt arbeidsmiljø og vissheten om at dette ikke er noe som man kan vedta fra et styrerom. Jeg klipper fra Aftenposten som skriver om hvordan analyse- og rådgiverselskapet Great Place to Work har utført en studie på over 2000 bedrifter i 19 europeiske land.

Jeg er egentlig ikke så begeistret for sånne «undersøkelser», men akkurat denne teksten trekker fram noe som står meg ganske nært – det står noe om ledere som stoler på sine ansatte og som lar flinke folk få lov til å gjøre jobben sin i fred uten målinger og fjas.

Jeg noterer meg bak øret at teksten påstår at Great Place to Work bistår bedrifter og andre organisasjoner med å skape og opprettholde et godt miljø på arbeidsplassen.
Dette er jeg litt tvilende til.
Dersom man som bedriftsleder ikke skjønner hvordan man kan bidra til å skape godt arbeidsmiljø, så bør man finne på noe annet.

2 kommentarer

  1. Jeg syns sånne konsulentselskaper grenser til patetiske og selskaper som trenger hjelp for å finne ut hvordan de har de og hvordan de eventuelt kan få det hyggelig må være utrolig trist å jobbe for. Jeg pleier unna selskaper som «topper» somme lister med tanke på at de signaliserer at de har alvorlige organisasjonsutfordringer og dårlig ledelse.

    Trivsel bygges av menneskene som er der, og hvis menneskene ikke klarer å by på seg selv på arbeidsplassen hvor de faktisk bruker mesteparten av tiden sin bør de vurdere å ta noen grep.
    God tekst, som vanlig!

    Anita :)

    Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s