Det kreves bare en eneste solstråle for å drive skyggene på flukt

Mine sosialantropologiske selvstudier baseres stort sett på mennesker jeg treffer i hverdagen, det være seg på vei til jobb eller i ulike settinger i arbeidslivet.
Et møte.
Et nærvær i en resepsjon.
En samtale mellom to mennesker i kassekøen på Rimi eller en som snakker i telefonen.
Mitt studiemateriale er med andre ord ganske komplekst …

Se for deg hvordan jeg står på t-banen med propper i ørene og virker tilsynelatende uinteressert i samtalene som summer rundt meg – jeg er sikker på at du opplever noe av det samme – og i dag hørte jeg en dame som siterte fra en eller annen munk:

Det kreves bare en eneste solstråle for å drive skyggene på flukt

Jeg noterte meg den.
Jeg syns det virket som kloke ord.
Jeg håper du vet om noe eller noen som kan påvirke tilværelsen din på samme måten.
Kanskje det er deg?

Her er WEEKEND PLAYERS med «Into the Sun»

4 kommentarer

 1. Jeg er så glad i tekstene dine og at du introduserer meg for så mye fin og ukjent musikk. Dette er en sang som jeg hadde på hjernen for noen år tilbake men som jeg aldri fant ut hvem som spilte og vips så finner jeg den her på disse sidene.

  Takk skal du ha, Morten!

  Klem, Astrid

  Liker

 2. Weekend Players trakk seg tilbake så alt for tidlig, de slapp vel bare en skive før de ble borte. Vokalisten heter Rachel Foster og har jobbet med artister som Bent og Groove Armada og jeg traff henne i San Antonio på Ibiza i 2008. Hun er like hyggelig som hun ser ut.

  Love // HM

  Liker

 3. Jeg holder på med et sosialantropologisk studium nå, 1 uke som «dagmamma» til en ett år gammel solstråle, og jeg ser det igjen og igjen: Det spontane og tillitsfulle smilet jager skyggene vekk hos kassadama på Kiwi, en tilfeldig kafegjest og en gammel mann på parkeringsplassen.Det virker hver gang.

  Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s