Gavedryss

Det er endelig fredag og jeg har latt meg inspirere av en av sidene som jeg følger som forteller at alle blogger med respekt for seg selv har et lite gavedryss av og til.
Jeg er helt enig.
Det er viktig å vise at man setter pris på de som klikker seg inn.

Jeg er imidlertid litt usikker på hva jeg vil at mine lesere skal gjøre for å få en premie og jeg er til og med usikker på hva som kan være en egnet premie. Jeg ser jo at de som har gjort noe lignende, vel og merke på sider som jeg selv har interesse av å lese, har levert et eller annet som henger sammen med hva de skriver om. Jeg ønsker ikke å være noe dårligere, men ved nærmere ettertanke så er det vel ikke bare bare å kunne tilby en tilfeldig vinner en ny jobb siden det er det som er essensen av hva jeg taster om.
Hmm.
Det finnes faktisk en del mennesker der ute som tror at en ny jobb er noe som rett som det er kan ramle ned i fanget. Selv om jeg er av den oppfatning at tilfeldigheter er sterkt undervurdert, så er akkurat dette med å få en ny jobb noe som forutsetter at en del vesentlige momenter i tilværelsen er på plass. Jeg skriver om dette på en rekke andre steder på disse sidene, og skal spare plass ved å ikke rippe opp i dette.
Nei.
Da vil jeg heller dele litt fra mine sosialantropologiske selvstudier og min favorittarena som er t-banenettet i hovedstaden. Vinneren får et dagskort som gir adgang til dette fantastiske studiematerialet.

Dersom du ønsker å være med i trekningen må du skrive en snutt i kommentarfeltet – de som har fulgt disse sidene en stund vet at jeg er litt over gjennomsnittet interessert i gode historier, men akkurat her så kan det kanskje være nok med et smilefjes eller kanskje en kort snutt hvor du viser din forargelse over at jeg ikke kunne være litt mer kreativ og kanskje donert bort en signert DVD med opptak av skosamlingen min eller noe i den duren.

Det er som nevnt fredag, og når alt kommer til alt så er dere alle vinnere som har kommet dere gjennom uka.
Klapp deg selv på skulderen og si gratulerer til deg selv.
Dersom du sitter i et åpent kontorlandskap så kan du kanskje få en eller annen til å gjøre det for deg.
Klappe deg på skulderen, mener jeg.
Husk å gjør det samme tilbake.
Du har også kommet deg til bunnen av denne teksten og som en av mange vinnere så premieres du med en funky godbit fra svunnen tid – her kommer brødrene Johnsen med gode oppfordringer til hvordan du kan komme deg gjennom helgen.

Ha en fin fredag og en god helg!

15 kommentarer

 1. Deilig musikk til morgonkaffen, til å bli retteleg gla`av :) ( der er smilefjeset)
  Og gavedryss også, på ein heilt vanleg fredag. Eller ikkje heilt vanleg, faktisk min siste feriefredag-dag :) ( der eit nytt)
  No bur eg langt unna eit t-bane-nett, men bussar har vi faktisk her på landsbygda :) ( nytt ) og for nokre år sidan pendla eg ei periode der eg nytta meg av buss. Då hadde eg eit «eksperiment» gåande, der eg smilte, sa hei og nokre lette ord til sjåføren som frakta meg om morgonen og om ettermiddagen,(vanleg høfligheit sånn eigentleg) sjølvsagt nye sjåførar heile tida. Eksperimentet leda ikkje ut i ei avhandling, men det var eit nyttig eit, for eigen del( eg vart bevisst på kva det gjorde med meg) og eg observerte også at det gjorde noko med sjåføren og nokre av mine medpassasjerar,noko positivt, andre var like «frosne» i si eiga verd,ok det med forsåvidt ;) ( nytt smilefjes) Eg vidareførte bevisst smile, hei, smalltalk til menneske eg møtte td i kassa på butikken.
  Eg har det med å observere eg også. Om eg skulle verte den heldige vinnar av di eminenete gåve, skikkeleg god gåveide faktisk, ikkje faktisk som i overraskande altså, ja så skal eg vidareføre eksperimentet til ei ny testgruppe, oslofolk (som er ei meir samansett gruppe enn her på landsbygda :))

  Takk for at du sette følelsar og tankar i sving, musikk og ord gjer det :)
  ( sorry for alle smilefjesa ;)

  Marieklem

  Liker

 2. Står over
  Siden du er inne på blogging, så har du et annet poeng i dag. Kanskje utilsiktet.
  Lenke til egne bloggposter teller like mye hos søkemotorene som lenker fra andre kilder. Blogguruene anbefaler 2 – 3 lenker til egne bloggposter i hver post.
  Uansett så er det gamle ordet om at «Content is king» fremdeles det som drar flest lesere. Og der har du en innertier, hver gang.

  Ha ei fin helg :-)

  Liker

 3. Leser bloggen din med jevne mellomrom men er ikke flink til å kommentere. Denne gangen lot jeg meg imidlertid lokke utpå med forbventning om premie. Hvis jeg skulle vinne, donerer jeg den i sin helhet til Foreningen for omplassering av dyr.

  Liker

 4. Tusne takk! Her gav meg en stort smil inn i helga :-) Sender og deler en strålende helg til deg og dine også!

  PS! Så sjelden i vår flotte hovedstad så donerer den gjerne til andre trengende!

  Liker

 5. Slenger meg på denne!
  Selv om jeg bor sånn til at jeg har gangavstand til alt, så er det gøy å kjøre trikk :)

  Faiza

  Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s