Dagens outfit

DO

Jeg skal ikke være så veldig påståelig, jeg har tatt feil før og er rigget sammen sånn at jeg tør å si at jeg har tatt feil før, men jeg er rimelig sikker på at gutten på bildet hadde på seg den samme trøya i går som han har i dag …

Det finnes en del mennesker i sosiale medier som er veldig opptatt av å vise fram hva de har på seg, har hatt på seg eller ønsker å ha på seg, så derfor gir jeg gutten på bildet en anledning til å vise seg fram til noen som er snille og som kan tenke gode tanker som kanskje kan føre til at han kan få slippe å gjemme seg bort i frykten som herjer landet sitt.

This aloneness is worth more than a thousand lives
This freedom is worth more than all the lands on earth
To be one with the truth for just a moment
Is worth more than the world and life itself
– Mehmet Yilmaz

Ønsker deg en fin helg.
Tenk gode tanker og gjør noe med dem.

_________________________________________________
Relaterte tekster:
Denne, denne, denne og kanskje denne ?

17 kommentarer

 1. Stillheit er undervurdert. Stillheit er for nokre ei gåve, for andre begynnelsen på noko vondt.

  Eg var her inne med deg tidlegare i dag, las ditt siste innlegg, med linkar. Gode råd for arbeidsøkjande. Vi søkjer etter bedre dagar. Stilla kan gi rom for ettertanke.

  Guten her er nok på alder med mitt eldste barnebarn.Mine barnebaar får ro og fred til å utvikle seg til trygge vaksne.

  Augene hans….

  Vi må tenkje gode tankar!

  Eit nydelig innlegg dette Morten. Linkane dine her er også vel verdt å lese.God helg!

  Marieklem

  Liker

 2. Ser at du har vært opptatt med andre ting denne uken, har savnet innleggene dine og så endelig kommer det en liten snutt som klarer å berøre meg på måter som jeg tviler på at det er så veldig mange andre «blogger» som gjør. Jeg har nevnt i en tidligere kommentar at jeg ikke oppfatter dine sider som en blogg men mer som et, vet du hva jeg finner ikke det ordet jeg ser etter.

  Den ene dagen får du meg til å dette av stolen fordi jeg nesten ler meg ihjel, den neste gir du meg et spark bak fordi jeg skjønner at jeg må bli litt flinkere til å finne meg en seriøs arbeidsgiver og så kommer du med en tankevekker som dagens tekst som samtidig er et stort tupp i rævva til de som bruker medier som dette til å digge seg sjøl.
  Takk skal du ha, Morten!

  – Faiza

  @~)~~~~

  Liker

 3. Litt vanskelig å kommentere sånne innlegg, men velger å sette inn et sånn hjertesymbol som jeg ser at andre har gjort,

  Hilsen Neelam

  Liker

 4. Sider av en annen verden

  Jeg har klikket på den røde stripen din og oppfordrer alle til å gjøre det samme, spre tankene videre og håpe at barna får vokse opp i et litt bedre liv

  Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s