Døra står på gløtt

Jeg har i en rekke innlegg skrevet om min forkjærlighet for historier og gode historiefortellere, og det henger mest sammen med min egen oppfatning om at det er dette det handler om når man befinner seg i jobbsøkermodus, – det som jeg stort sett pleier å skrive om på disse sidene.
Jeg har vel også nevnt at jeg foretrekker historien foran bildet, og det er fordi jeg liker å lage mine egne bilder.
Jeg tror det er lurt.
Jeg tror det er mange som sikkert kunne ha godt av å bli litt flinkere til det i stedet for å se tingene på den samme måten som en eller annen har gjort før dem for deretter å tro at det er sånn det skal være.

Det er ikke så ofte jeg deler bilder på Facebook og Instagram og sånne steder, – det er mulig at jeg er litt påvirket av de som «deler alt», de som ikke klarer å løfte på rævva før de må ta et bilde og dele det med hele verden.
Det er ikke sånn at jeg absolutt har noen aversjoner mot dette med deling av bilder, for all del og langt der i fra, men jeg er kanskje typen som foretrekker å be mennesker om å komme seg ut og oppleve livet på egen hånd.
Jeg har laget et innlegg som bryter med dette.
Jeg har vært en liten tur i skogen og hilst på vinteren.
Døra står på gløtt …

Snart vinter 01

Snart vinter 03

Snart vinter 05

Snart vinter 02

Bildene er for øvrig fra Nøklevann.
– Temperaturen var cirka -5
– Sol, blå himmel
– Flau vind, 1 m/s fra øst

Her har du vakker musikk fra ØYSTEIN SEVÅG

.

Dersom du ser forstyrrende reklame i videosnuttene som jeg pleier å avslutte innleggene mine med, så finnes det en løsning – klikk her for å komme til teksten fra IDG/PCWorld som viser deg hvordan du kan fjerne søppelet.

4 kommentarer

  1. Ei dør på gløtt, så bra.Det var finfint å titte inn, nydelig landskap å gå tur i.
    Det nederste var nydelig, bring fram ulike assosiasjoner.Fantastisk lys i det.

    Øystein Sevågs musikk var ny for meg, vakkert, vakkert. Vinteren har inntatt mitt område også.Med den kjem faren for rasa som også viste seg i videoen som fylgde med dei mjuke tonane. Naturen er mektig.Vi er heldige vi som veit å nyte den :)

    Marieklem

    Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s