Watch out, Barbie – here comes Johnny

All work and no play makes Jack a dull boy
All work and no play makes Jack a dull boy
All work and no play makes Jack a dull boy
All work and no play makes Jack a dull boy
All work and no play makes Jack a dull boy
All work and no play makes Jack a dull boy
All work and no play makes Jack a dull boy
All work and no play makes Jack a dull boy
All work and no play makes Jack a dull boy
All work and no play makes Jack a dull boy

Jeg er sikker på at det finnes noen av dere som husker denne setningen som ble repetert på side etter side fra den klassiske men akk så skumle filmen som heter «The Shining» med Jack Nicholson i hovedrollen.

(1980) The Shining (Here Comes Johny) Screenshot 1

Jeg kom til å tenke på denne setningen når jeg leste om disse rosa dåsemiklene som ødelegger ungdommen sin med å sovne til «likes» og tåpelige kommentarer i patetiske lykkejag med selvpålagte roller som fanebærere for verdifattige ungdommer hvor meningen med livet er å overgå hverandre i sløvhet og overfladisk forbruksfanatisme.
Jeg leser om fjortiser som griner i mediene når de blir innhentet av nye livsstilsykdommer som følge av all den negative oppmerksomheten som forfølger deres oppblåste ego, noen får seg til og med til å legge skylden på misunnelse og janteloven som forsvar til sin egen klimakatastrofe.
Grøss.
Som man reder så ligger man.
Den som er med på leken må tåle steken.
Det finnes sikkert en del andre ord og setninger som passer inn samtidig som man kanskje bør stille spørsmål om hvem som egentlig bør stilles til ansvar for disse pudderdåsene som forføres til raske sugejobber for grådige annonsører ved å strø om seg med sitt pulveriserte fjas, side opp og side ned med lipgloss og sukkerspinn og fotoshoot for hver gang de løfter på rævva.
Jeg har nevnt i en tidligere tekst at jeg har mer respekt for jentene som tjener pengene sine på de kalde sentrumsgatene – det handler om åpenhet og ærlighet selv om det er like trist, når alt kommer til alt …

.

Dersom du ser forstyrrende reklame i videosnuttene som jeg pleier å avslutte innleggene mine med, så finnes det en løsning – klikk her for å komme til teksten fra IDG/PCWorld som viser deg hvordan du kan fjerne søppelet.

Ingen skal beskylde meg for å ha sponsorer på sidene mine, nei …

6 kommentarer

 1. Viktig budskap og i og for seg enig i at de kan skylde seg selv når de bukker under for presset, men jeg lurer på hvor foreldrene befinner seg?

  Eller er det sånn at de er stolte av barna sine som tjener penger på å spre søppel?
  Eller er de kanskje ikke noe bedre selv?

  For øvrig en morsom versjon av Barbie :)

  ♥ M

  Liker

 2. Selv jeg har fått tilbud om å reklamere på bloggen. Det ble et raskt, men høflig nei. Jeg tror jeg glemte å takke for tilbudet…

  Jeg er glad jeg ikke er ung i dag. Jeg sleit med å henge med i «kul» en gang på 19-tallet og tror ikke jeg hadde hatt nubbesjans i dag.

  Liker

 3. Tekstane dine set alltid tankar i sving :)
  Har ikkje turt å sjå «The Shining» eg. Drista meg inn i salen,ein smule for ung, for å sjå Exorsisten når den kom på kino Augene var igjen mest heile filmen, men lyden var der. I dag er dette blåbær for dei unge, dei har sett det meste og trur dei toler det meste.Vi vil alle overgå den generasjonen som er føre oss. Spora alt dette etterlet veit vi og dei enno ikkje.

  Å bli sett…..
  Den som ropar høgast og stiller seg fremst i køa vinn ?
  Tja…
  Prisen kan bli for høg.

  Virituelle spor, her og no.
  Virituelle spor for ettertida.

  Fin sound av Barbie Girl her :)

  Fin dag på deg!

  Liker

 4. En kan jo virkelig lure på hva som skjer noen år fram i tid, – når potensielle arbeidsgivere googler disse rosajentene… Ser for meg noen øyenbryn helt bak ørene.

  Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s