Et godt omdømme handler om hva dere står for

I dag skal jeg klippe fra sidene til Frank Langva, webhode og propagandapusher, som har en meget god tekst med tips til selskaper som ikke vet hva de skal gjøre for å fremme eget budskap, kampanjer og ikke minst omdømme på sosiale medier – og det er jo stort sett de fleste, spør du meg …

Man ser side opp og side ned med julemotiver og glitter og fjas, en og annen kliner til og viser en av de ansatte i en frekk liten nisselue mens det er få som tenker på at det ikke finnes så mange som klikker seg inn på nettopp deres sider for å sjekke om dere har kommet i julestemning. Eller for all del, jeg vet om selskaper som er så opptatt av «benchmarking» at de sikkert gløtter litt på konkurrentene for å sjekke om det er greit å finne fram julegløggen. Jeg nevnte i teksten min i går at et godt omdømme skapes gjennom ansatte og deres historie, og som en liten forlengelse eller en oppfølger til denne kan det være lurt å tenke på noe annet enn nek og nisser og i stedet få fram hva dere brenner for eller virkelig står for.
Det er jo det jula dreier seg om.
Et budskap.
Eller et standpunkt, som Frank Langva refererer til i den gode teksten jeg viser til lenger opp og som treffer spikeren ved å trekke fram denne komfortsonen som alle ønsker å bevege seg inn i og som gir grunnlag for en fluktkommentar om at vi ikke har tid i alle disse hektiske juleforberedelsene til å forholde oss til de som ikke passer inn i idealbildet.
Tenk på den, du …

Her kommer en oppskrift på gløgg som jeg fikk av en god venninne – den er rask å lage og gir fin julestemning:
Bruk en stor bolle og legg en sil over hvor du putter en rosin.
Hell over en flaske 60%.
Hvis det blir litt mye fruktsmak, kan du droppe rosinen..

Dersom du ser forstyrrende reklame i videosnuttene som jeg pleier å avslutte innleggene mine med, så finnes det en løsning – klikk her for å komme til teksten fra IDG/PCWorld som viser deg hvordan du kan fjerne søppelet.

Én kommentar

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s