Reklamepause

Jeg traff en jente i dag som kommenterte sponsorene mine. Det var sånn hun sa det, en setning som fikk meg til å lure på om jeg har glemt å fornye brukeren min på wordpress som gjør at jeg slipper å få uønsket reklame på sidene mine.
Nei.
Hun mente omvendt.
Hun mente de som jeg sponser og fortalte at det var første gangen hun hadde bladd seg helt ned på siden min og sett bannerne mine, det var helt tilfeldig at hun så dem når hun skulle klikke på stikkordskyen som ligger i bunnen.

Jeg fikk lyst til å dedikere en tekst til «mine sponsorer» med håp om at du som sitter og leser kan klikke på ett eller flere av bildene under og tenke tanken på om du har lyst til å gi et bidrag.
Det koster ganske lite for å glede veldig mye.

Ingen er bare det du ser – Kirkens Bymisjon ønsker at deres brukere og gjester skal finne tilbake til egne ressurser, drømmer og håp med en visjon om at alle mennesker skal erfare respekt, rettferdighet og omsorg.

Sykehusklovnene er en gruppe profesjonelle scenekunstnere som bidrar til positive opplevelser og pusterom for barn og unge i en krevende livssituasjon.

NOAH ønsker at dyrene skal få leve sine egne liv og ikke brukes til klær, eksperimenter eller underholdning.

Ønsker deg en fortsatt fin dag.
Tenk gode tanker og gjør noe med dem.

2 kommentarer

  1. Støtter Kirkens Bymisjon med middager og kjøper kalender fra Sykehusklovnene, sistnevnte var jeg ikke klar over før du presenterte de i et tidligere innlegg.
    NOAH har jeg støttet i mange år.
    Dette er aktører som beviser et stort mangfold, og det er kanskje det som er det fine med deg og dine sider, Morten :)

    Astrid

    Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s