Jeg blogger meg til drømmejobben

Beklager den patetiske overskriften, men jeg kunne ikke dy meg …
Seriøst, – nå har jeg brukt litt tid på å finne ut at jeg ser etter nye utfordringer, og da bruker jeg alle kanaler. Karriereverkstedet har faktisk eksistert i over fem år – funny how time flies when you’re having fun – en morsom tid som snart skal samles i en ny bok. Nå vil jeg gjøre noe annet, om ikke noe annet så har jeg i hvert fall lyst til å finne meg noen nye lekekamerater.

De som ansetter meg får et unikum som har jobbet innenfor et stort spekter av oppgaver som forankres mot hele syklusen av et menneskes forhold til sin arbeidsplass. Jeg vet hva som får mennesker til å funke med andre mennesker og kan både snakke om det og skrive om det og ikke minst skape ganske mye liv og røre rundt akkurat dette. Jeg kombinerer kunnskap som HR-generalist med operativ erfaring fra alle sider av bordet, – de som ansetter meg får en spesialist på rekruttering og rekrutteringskommunikasjon som funker.
Sjelden vare, med andre ord.
Jeg er trygg i kaos og i usikre omgivelser og skjønner hva som skjer med mennesker når de opplever skumle ting eller kjipe ting – forankret og legitimert av solid livserfaring og forretningsforståelse med tydelige budskap som omsetter beslutninger til handling. Jeg skjønner hva som er poenget med å gå på jobb og klarer å snakke om det så andre også skjønner det.

Jeg har et bredt nettverk fra mange bransjer, ikke minst internasjonalt. Jeg er glad i å skrive og har mange publikasjoner på ulike karrieresider, diverse informasjonsmateriell og reklametekster. Jeg får ofte høre at jeg er veldig god til å skape hyggelig stemning rundt meg, men resten av historien som beskriver min kompetanse, resultater, personlighet og motivasjon får du over en kaffekopp.

Jeg ønsker ikke henvendelser fra «hodejegere» fra franchise-bobler som skilter med lukrative partnermodeller og mulighet for stor fortjeneste …
Grøss.
Jeg vil heller ikke høre fra de som «tror» de har en spennende mulighet og bruser med fjæra for kunder som ønsker å være anonyme, – jeg er ikke så begeistret for å bli invitert til møter hvor man skal diskutere «mer» når man ikke blir vist tillit ved å bli introdusert for hele historien.
Jeg er for øvrig lett å google :)


View Morten Besshø's profile on LinkedIn

De som kjenner meg og de som følger med på disse sidene vet at jeg sammenligner arbeidslivet med verdens største idrett, og det finnes et uttrykk på fotballspråket som kalles «signalspiller», det er et menneske med en spesiell evne til å lese spillet, en som skjønner hvor ballen kommer og som vet hvor man skal sette press.
Det er meg.
Hvis forutsetningen er at jeg er på riktig lag, noe som jeg for øvrig er veldig opptatt av, så oppfattes jeg som oppofrende og god i gjenvinningsfasen i tillegg til at jeg har en god pasningsfot som skaper store muligheter i overgangene. Jeg viser en entusiasme som smitter over på laget,og kan godt være denne krigertypen som ikke legger noe i mellom når viktige ting står på spill.

Jeg tror for øvrig at verden vil bli et litt bedre sted å være hvis vi er snille mot dyrene og tar oss tid til en pause for å bevege oss til andre rytmer, for eksempel litt god funk – her er JAMIROQUAI og de kule kompisene hans med «Blow Your Mind»

8 kommentarer

 1. Den som ansetter deg får en stjerne ♥
  Kom deg ned til Valencia, så kan du jobbe hos oss. Vi har 300 soldager, gode lunsjer og funky toner fra høyttalerne i motsetning til nordmenn som gjemmer seg bak skillevegger og egne ørepropper.

  Klem, HM

  Liker

 2. Enig i kommentarene over, jeg har vært så heldig å ha Morten som min nærmeste leder og det er en fyr som alltid vil ha en plass i hjertet mitt.

  Pølsefest på en mandag og funky timeout som god oppladning før helgen. Håper våre veier krysses ved en senere anledning :)

  Mvh
  Neelam Kapoor

  @~)~~~~

  Liker

 3. Morten; du er en fin fyr som jeg kan gi mine beste anbefalinger til din fremtidige arbeidsgiver.
  Du hjalp meg til å «vinne» intervjuet og «konkurransen» om drømmejobben :)

  Hvis det er noen flinke rekrutteringsmennesker som leser dette, så bør dere kjenne deres besøkelsestid!

  //Harald

  Liker

 4. Morten er en sånn type som du vil ha med deg i krigen. Han vet hva han gjør og hva som skal gjøres og klarer å få med seg troppene på de tøffe oppdragene. Han er en sånn type som det er litt vanskelig å si noe om, han bare «er»

  – ders :)

  Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s