Black Friday

Jeg fikk spørsmål fra en jente som lurte på om jeg var med på Black Friday, jeg ble litt usikker på hva hun mente, om det var en hemmelig forening eller et eller annet lukket arrangement.
Min uvitenhet forteller kanskje litt om mine egne handlevaner.

Black Friday er en årlig handledag med mange tilbud, det kommer fra USA og Canada og finner sted dagen etter Thanksgiving. Dagen er tradisjonelt begynnelsen på julehandelen hvor mange utsalgssteder åpner så tidlig som mulig og tilbyr en rekke salgsvarer som ofte er begrenset i antall eller tidsrom. Navnet oppsto i Philadelphia hvor det i utgangspunktet ble brukt til å beskrive den tunge og forstyrrende trafikken som ville oppstå dagen etter Thanksgiving, begrepet ble først brukt i 1966 og spredte seg til andre steder på midten av syttitallet.

Det har også blitt hevdet at «Black Friday» beskriver at handelen på denne dagen bidrar til at mange butikker igjen går med overskudd og dermed går fra røde tall til svarte tall i regnskapet. Dagen er også en viktig indikator på hvordan julehandelen kommer til å bli ved at den fungerer som et barometer på folks vilje til å bruke penger.
OK.
Da vet jeg det.
Du visste det kanskje fra før.

Her er boken for seriøse jobbsøkere som vet at jobbsøkerprosesser inkluderer mer enn en søknad på en side og en CV på to og at det går an å forberede seg på å snakke om viktigere ting enn sine dårlige sider på et intervju.

Her er boken for deg som er lei akademisk pjatt fra «veiledere» som ikke kjenner mekanismene i det virkelige arbeidslivet eller dynamikk i kollegiale relasjoner, de som tror det er mulig å pugge seg til en formel for hvordan man kan «vinne» intervjuet og «konkurransen» om drømmejobben …

Jeg treffer menneskene fra alle sidene av bordet, og har samlet en del innspill som kan motivere deg mot ny jobb, – legitimert av lang erfaring som rekrutteringsrådgiver og karriereveileder.
Dette er en bok som tar seriøse jobbsøkere på alvor.


Black Friday: 35% (kupongkode WQT32)
– jeg var litt sent ute med å publisere denne, så da strekker jeg den fram til 3. desember …
Klikk på coverbildet for å komme til bestillingsiden

Du får THE CURE med den ultimate fredagslåta.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s