Tilbakemelding fra virkelighetsfjerne verktøy

Jeg har gleden av å hjelpe to masterstudenter som har bestemt seg for å skrive oppgaven sin rundt bruk av virkelighetsfjerne verktøy i rekrutteringsprosjekter, – vi ønsker eksempler på hva slags oppfølging og tilbakemelding du får når du ikke når opp i et rekrutteringsprosjekt.
Hvis du i det hele tatt er så heldig å få noen, da.
– morten at karriereverkstedet.no eller simran.sarathkumar at gmail.com


Vedr. din søknad på stilling som Customer Service Representative hos oss

Vi har nå vurdert innkomne søknader og beklager å måtte meddele at vi har valgt å prioritere andre søkere.
Du er velkommen til å søke andre utlyste stillinger hos oss. Vi oppfordrer deg da til å registrere cv i vår rekrutteringsløsning. På denne måten vil du få varslinger på e-post når vi lyser ut andre stillinger.

– – –

Det første som slår meg i et eksempel som dette, rykende fersk fra innboksen til den ene studenten, er hva i all verden det er med mennesker som beklager sitt eget arbeid. På den annen side så er det ikke så mye annet å forvente fra sånne som velger å effektivisere bort en prosess som tross alt bygger på menneskelige relasjoner. Jeg kan ikke få sagt hvor mye jeg forakter denne måten å jobbe på, og gleder meg til hver eneste gang jeg får anledning til å dele min oppfatning med andre som ønsker å rette fokus på det.

Disse to studentene har for øvrig vært så heldige at de har fått tilgang til å bruke en del data fra en lignende undersøkelse som endte med totalslakt av bemanningsbransjen, – noen som husker denne?
37,5 – tallene som slakter vikar- og bemanningsbransjen

Jeg vet ikke hvor mange ganger jeg kan ha nevnt det, men det er ufattelig at det finnes så mange virksomheter som gir faen i å bruke jobbsøkere som deres viktigste bidragsytere for å virkeliggjøre et godt varemerke, – de får en drøss med muligheter i fanget og vet ikke hva de skal gjøre. Det store paradokset er at det stort sett dreier seg om virksomheter som hevder at de er opptatt av positive varemerker og godt renommé …
Anbefaler denne: Når begynnelsen og slutten ødelegger det som kunne vært i midten

Uten sammenligning for øvrig, – her er MODJO med «Lady»


.

Relaterte tekster:
Look Whos’s Talking

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s