Klar for høstens jobbsøkerkurs?

Jeg har fortsatt sommerferie, det er det viktig å poengtere, men jeg kom til å tenke på at jeg burde legge ut en oppfølger til det jeg har skrevet om høstens jobbsøkerkurs med oppstartsinfo og invitasjon til deg som finner tiden moden for å ta ansvar for ditt videre arbeid gjennom jobbsøkerjungelen.
Vel, sommerens tekster har allerede allokert så mange interessenter at du som fortsatt sitter på gjerdet må vente til et godt stykke ut på høsten.
Sånn er det bare.
Det er mange som har lagt merke til at jeg har en ny fane på toppen av sidene mine med invitasjon til å sende noen ord hvor som beskriver deg selv og hva du mener at du kan og hvorfor du ønsker plass på dette kurset.
Det er lov å prøve seg, ikke sant?
Jo.
Det er det.

Jeg har kommet over noen lyse og trivelige lokaler ved idylliske Akerselva du gamle du grå som tillater en hyggelig kurspris, og hvis dette funker like bra som jeg håper på så ser jeg ingen grunn til å ikke fortsette her. Du kan velge mellom onsdagssamlinger eller torsdagssamlinger, men det kan være at jeg åpner for alternative dager hvis jeg finner ut at det er dette jeg ønsker å bruke tiden på framover.

Send meg noen ord som beskriver deg selv og hva du mener at du kan og hvorfor du ønsker en kursplass. Skriv dagpreferansen din og om du ønsker å stå på «venteliste» for eventuelle avbestillinger i august og september som følge av at påmeldte har funnet veien på egenhånd.
Epost morten [at] karriereverkstedet.no – merket Jobbsøkerkurs 2015

Og dere som ønsker at jeg skal arrangere flere helgesamlinger?
Tja …
Kanskje?


Anbefalte tekster:
Jobbsøkerkurs – sommerkampus 2015
Tanker og historier rundt leirbålet

Du får ALPHAVILLE med «Summer in Berlin»

5 kommentarer

 1. Knallkurs som anbefales. Jeg var med på helgesamling og er et nytt menneske :)
  Morten vet hva han snakker om og snakker om det på en måte som får de mest tafatte jobbsøkere til å skjønne det.

  VG :)

  Liker

 2. Dette gleder jeg meg til å være med på (skrekkblandet fryd)
  Jeg har fått høre at det er morsomt opplegg, men innrømmer at jeg stiller meg tvilende til at jobbsøkerkurs kan være morsomt?

  Har vært arbeidsledig i over to år og finner ikke veien til intervju en gang, har vært på jobbsøkerkurs gjennom NAV men skjønte fort at det ikke var det helt store, det var egentlig bare trist og gjorde vondt værre :(
  Nå er jeg klar for noe nytt og gleder meg med min skrekkblandede fryd.

  Hilsen Grethe

  Liker

 3. Det oppleves som litt rart når man lærer at det man har lært er feil, men når Morten snakker om det så skjønner du at det er riktig. Jeg rakk heldigvis ikke å være arbeidsledig lenge, men fikk anbefalt å ta kontakt med Morten og ble med på utflukten i Oslofjorden, dristet meg til å prøve meg på noe av det som han hadde spurt om jeg kunne gjøre og i august begynner jeg i ny jobb.
  Enkelt :)

  TNT

  Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s