HR Direct Sourcing

Sommeren er ikke over enda, men jeg har av og til gløttet på litt forefallende arbeid mellom alt det andre som det er viktig å gjøre når man har sommerferie, noe som har resultert i to nye opplegg på tjenestespekteret mitt hvor det ene er et «utspring» fra jobbsøkerkurs og det andre er foreløpig definert som HR Direct Sourcing.
Hmm.
Jeg kommer sikkert til å kalle det for noe annet, men blås i det. Jeg har sakset fra noen kollegaer i utlandet som kaller det for akkurat det, men detaljene rundt avtaler og forhold kan vi komme tilbake til. Greia er at det er fler og fler som finner ut at jeg har et ganske stort og godt utviklet nettverk med flinke folk i HR-faget som oppfattes som litt mer tilnærmelig enn den upersonlige massen og som signaliserer et ønske om nye omgivelser.
Det er sånn det blir når man jobber med sånne ting som jeg jobber med.
Det sier seg selv.
Jeg blir kjent med dem på en helt annen måte enn de som sitter og trykker seg gjennom et kundemøte eller et intervju, noe som gjør det ganske lett å komme med kildetips og henvisninger.
Sånn er det bare.
Noen har det og noen har det ikke.

CV-baser har aldri vært min greie og jeg vil heller aldri bli en sånn som pusher CV’er, – det er det nok av useriøse aktører der ute som gjør, men jeg er rimelig godt kjent for å gjøre mer enn å sortere søknadsbunker etter nisser og troll på en CV. Nå opplever jeg økende kontakt fra virksomheter som ønsker å vite mer om dette som handler om rekrutteringskommunikasjon, og syns det er kult at det er flere som får øya opp for noe av det som jeg skriver om, poengtert med visshet om at det er lenge til vi får oppleve en revolusjon i HR-faget og kun fordi jeg syns det er morsomt at det dukker opp henvendelser med ønske om hjelp til å ansette mennesker som skjønner hva dette faget egentlig burde handle om.
Da blir jeg glad.
Det skal ikke så mye til.
Jeg er egentlig ganske lett å ha med å gjøre selv om det finnes noen som tror det motsatte, – noe som egentlig sier mer om dem.
Nok om det.
HR Direct Sourcing fra Karriereverkstedet vil gi deg tilgang på profesjonell kompetanse fra personalfaget, – hvis du vil vite mer, så har jeg ferie fram til midten av august.
Det var dagens salg.
Tilbake til feriemodus.

Du får BJØRK med «Human Behaviour»

Én kommentar

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s