BOKTIPS: «… derfor får du ikke jobben»

Den ultimate jobbsøkerboken er nesten som en murstein på 315 sider spekket med historier fra virkeligheten, legitimert og referert gjennom gode møter med jobbsøkere som deler opplevelser som antageligvis har en del likhetstrekk med dine egne utfordringer.
Vel og merke som jobbsøker, da.
Jeg innrømmer at jeg måtte overtale meg selv til å republisere den som e-bok, siden jeg mener at en bok er en bok og en bok er noe som man skal ta på og holde i.
Nok om det.
Jeg har som tidligere nevnt tastet sammen en oppfølger som handler om hvorfor du ikke får jobben, – denne gangen som en liten paperback og nesten som for å poengtere hvor liten den faktisk er.
Boken, mener jeg.
Hvis du lurer på hvorfor den ikke er større enn sine 70 sider, så er det fordi jeg ikke ser noen grunn til å legge fokus på hvorfor man ikke får en jobb. Da begynner man i helt feil ende og underbygger tvangstanker og valgte sannheter, det vil si disse tingene som preger det meste av litteraturen som handler om noe av det samme. Dette er en liten blekke med tekster som gjør den til noe som kan oppfattes som en selvhjelpsbok mot selvhjelpslitteratur, jeg har en del formeninger om at det nettopp er mange av de tåpelige tipsene som påvirker utfallet at hvordan du går fram når du hjernevaskes til å tro at det finnes fasit og formler på hvordan du kan «vinne» intervjuet og «konkurransen» om drømmejobben.
Jeg treffer jo en del mennesker som klager over at de ikke når opp i jobbsøkerprosessene sine.
De er jo kvalifisert …
– «Det er på tide å revurdere hva som egentlig menes med å forestille seg som kvalifisert», svarer jeg da og følger opp med noe av det som oppfattes som rimelig ukjent for et kjedelig kandidatmarked preget av indoktrinerte og hjernevaskede jobbsøkere som har svelget litt for mange dårlige jobbsøkertips.

Jeg har vært litt usikker på om jeg i det hele tatt skal selge den eller om den rett og slett bare skal legges ut som fritt fram, kursdeltagerne mine vil få den som kompendiumsupplement, men jeg har kommet fram til at dere andre kan svi av en hundrings.
Den slippes om et par uker, – tiden det tar for å få mitt eget eksemplar til gjennomlesing.

Du får følge med på fanen på toppen av denne siden – jobbsøkerbok – men se ikke bort i fra at det kommer en endelig tekst. Det blir for øvrig ikke noen slippfest på denne, dere som var med når jeg slapp den forrige vil sikkert rynke på nesa siden det var så forbanna moro, men så kjip kan til og med jeg være.
Nok om det.
Hvis du syns jeg er like kjip som legger ut denne teksten allerede nå, så bekrefter det hvor kjip jeg kan være selv om tanken underbygges av kalenderen og vissheten om at vi går inn i en tid hvor det egentlig ikke er så mye annet å glede seg til.

Jeg minner samtidig om at verden vil bli et mye bedre sted å være hvis man køler på med litt funk, –
du får BABA NATION med «Too Bad»

Én kommentar

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s