Ny bok: «… derfor får du ikke jobben»

Jeg nevner i en tidligere tekst at jeg har satt sammen en oppfølger til «Den ultimate jobbsøkerboken».
Nå er den klar.
Klikk på fanen på toppen av denne siden – jobbsøkerbøker – for å komme deg videre til bestillingsiden.

Den ultimate jobbsøkerboken er nesten som en murstein på 315 sider spekket med historier fra virkeligheten, legitimert og referert gjennom gode møter med jobbsøkere som deler opplevelser som antageligvis har en del likhetstrekk med dine egne utfordringer.
Vel og merke som jobbsøker, da.
Oppfølgeren publiseres som en liten paperback som for å poengtere hvor liten den faktisk er. Hvis du lurer på hvorfor den ikke er større enn sine 85 sider, så er det fordi jeg ikke ser noen grunn til å legge fokus på hvorfor man ikke får en jobb. Da begynner man i helt feil ende og underbygger tvangstanker og valgte sannheter, det vil si disse tingene som preger det meste av litteraturen som handler om noe av det samme. Dette er en liten blekke med tekster som gjør den til noe som kan oppfattes som en selvhjelpsbok mot selvhjelpslitteratur, – jeg har en del formeninger om at det nettopp er mange av de tåpelige tipsene som påvirker utfallet at hvordan du går fram når du hjernevaskes til å tro at det finnes en fasit og formler på hvordan du kan «vinne» intervjuet og «konkurransen» om drømmejobben.

Noter deg at du får 30% på alle bøker hos LULU fram til og med 30. august – bruk rabattkode SAVE30

Du får M PEOPLE med «Don’t Look Any Further»

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s