Siste runde

Påmelding til årets siste jobbsøkerkurs er i gang.
Vi snakker november.
Husk at jeg begrenser antall kursdeltagere til ti personer, mest av respekt for deltagerne og mine forventninger til deres delaktighet, men det er fortsatt noen ledige plasser til deg som ønsker litt schwung på jobbsøkerprosessene dine.

Dette er kurset for deg som ikke finner veien gjennom jobbsøkerjungelen og som mangler de siste bitene, du som trenger litt startgass og finjustering fra noen som vet hva som skjer gjennom hele jobbsøkerprosessen, mekanismene og tilfeldighetene og omstendighetene og hele pakka.

Dette er et jobbsøkerkurs som ikke handler om hvordan du skal lage en søknadstekst på en side og CV på to, uten hull, men vi retter fokus på de tingene som får betydning for jobbsøkerprosessen din.
Deg og ditt.

Dette er et jobbsøkerkurs som funker, mest fordi det ikke handler om akademisk pjatt fra sånne som ikke kjenner mekanismene i det virkelige arbeidslivet eller dynamikk i kollegiale relasjoner og som tror at det er mulig å lage formler og maler for hvordan man kan «vinne» intervjuet og «konkurransen» om drømmejobben, masse fjas som ikke gjør annet enn å skape fuzz for seriøse jobbsøkere.
Men du, tenker du kanskje.
Hvordan er det mulig å komprimere kursene på denne måten?
Jeg har jo allerede deltatt på jobbsøkerkurs som går over mange uker fra ni til fire?
Jo, svarer jeg da.
Husk at disse kursene stort sett dreier seg om «pedagogiske opplegg» med innhold som begrenser seg til messing fra gamle tekster gjennom x antall uker på isolat med fokus på antikverte søknadsdokumenter fra mennesker som ikke har peiling på rekrutteringskommunikasjon og som ikke en gang er på LinkedIn, det blir som tidstyveri hvor deltagerne blir sittende å gjøre en del av de tingene som de faktisk kan gjøre hjemme på egenhånd.
Sånn er det med den saken.
Alt er mulig for mennesker som vet hva de driver med.

Klikk på de blå puslespillbrikkene for informasjon og send meg noen ord hvor du beskriver deg selv og hva du mener at du kan og hvorfor du ønsker plass på dette kurset – epost morten@karriereverkstedet.no

Jeg minner samtidig om LinkedIn-kurset som handler om hvordan du kan gjøre deg litt synligere som seriøs jobbsøker, – tror jeg har noen ledige plasser her, også …
Jo, og så var det dette med at du nå kan få Jobbsøkerboken i spesialutgave i en begrenset periode, bruk rabattkode OCTOBER15 og få den fraktfritt i posten.

Dette er siste runde, – lysene blinker som tegn på at du må komme deg ut av det mørke hjørnet ditt, der hvor du tror det er fritt siden ingen ser deg og du kan være alene med dine søk etter trøst …

Du får MARIUS MULLER med noe av det sterkeste som noen gang er produsert i norsk musikk, – legg spesielt merke til intervjuet i midten av sendingen.
Kunne ikke sagt det bedre selv, Marius …


Disse sidene ble i utgangspunktet konstruert for å gi karrieretips med en filosofisk vri – legitimert av min egen erfaringsbakgrunn og krydret med spontant oppgulp fra ting som opptar meg i hverdagen.
Kan inneholde spor av nøtter, – bør helst serveres med kaffe og ironimodus.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s