Dagens outfit – sommer 2016

Jeg har hatt besøk av en venninne som skal reise ned til de som ikke priser sommeren på den samme måten som oss. Hun viste til en tekst som jeg skrev for noen år siden og som lever videre i et internmagasin, – den tåler en republisering for eventuelle nye lesere:

GJESTEBLOGGER:
Jeg våknet som vanlig av de samme lydene som jeg våkner til hver dag og hver natt. Jeg husker ikke hvordan mamma pleide å vekke meg, men tror ikke det var noe som dette. I dag har jeg fått lov til å være med på noe annet enn det som vi vanligvis holder på med her, men selv om jeg ikke skjønner poenget så har jeg fått høre at det er viktig for dere som bor i Norge.

Jeg har vært med på noe som de kaller «photoshoot» og det syns jeg hørtes litt skummelt ut før jeg skjønte at det ikke var farlig i det hele tatt og ganske vanlig i verdens rikeste land.

Jeg har på meg en hvit trøye med små blå blomster på som jeg er veldig glad i, den var i hvert fall hvit en gang, men nå er den mer jordfarget. Jeg har hørt at det er farger som er moderne der hvor dere bor. Det er den eneste trøyen jeg har, så da sier det seg kanskje selv at jeg er glad i den. Jeg vet ikke hvor den er kjøpt eller hvor mye den koster eller noe sånt, men den lå i en sekk som kom med en av de store bilene som kommer på besøk og en av de snille damene som hjelper oss fortalte at jeg så fin ut i den.

Her er noen bilder av vennene mine som også har på seg fine klær.


Håper dere liker bildene.
Ønsker dere en fin og fredfull sommer ♥

Jeg gjør oppmerksom på at «gjestebloggeren» selvfølgelig er fiktiv, – den norske bloggesfæren domineres jo av mennesker som ikke klarer å lese sammenhenger som er lenger enn 144 tegn og som fortsatt tror at kunstneriske friheter begrenses til dekkstifter, botox og silikon.

Teksten dedikeres til dere som driter i hva andre har på seg i verdens rikeste land og som bryr seg litt mer om de som ikke har anledning til å presentere ønskelisten sin. Tenk gode tanker og gjør noe med dem, – jeg har valgt å støtte Redd Barna, men sier ikke at du trenger å gjøre det selv om jeg syns at det hadde vært fint om du klikket på ikonet lenger ned på siden for å sjekke om dette er noe som passer for deg.


.

Disse sidene ble opprinnelig produsert for å gi karrieretips med filosofisk vri – legitimert av min egen erfaringsbakgrunn og krydret med spontant oppgulp fra ting som opptar meg i hverdagen.
Av og til kommer det ut en tekst som handler om de andre tingene.
Dette er en av dem.

6 kommentarer

 1. Sterk tekst og enda sterkere bilder og video. Du må hilse til Andrea og fortelle at jeg sender henne varme tanken på veien.

  Klem fra VG

  Liker

 2. Du er en stor mann, Morten Besshø. Det gode hjertet ditt rommer så mye fint og selv om dette er en tekst som ikke bringer like mye glede som mye av det andre som du publiserer så er det en viktig tekst som tåler republisering.

  Liker

 3. Noen ganger har jeg lyst til å skrive at jeg elsker deg men det vil kanskje bli misoppfattet eller komme skeivt ut men jeg vil i hvert fall si at jeg er glad for at det finnes mennesker som deg.

  Hilsen Rebia

  Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s