Er det bedre å screene fangst eller spillfangst OBS?

Som er bedre vindufangst eller visningsfangst?

Display Capture vil kringkaste alt som er på dataskjermen vår i et bestemt område, selv om størrelsen på dette området kan endres. Vindusfangst for OBS lar deg kringkaste skjermen til en bestemt applikasjon (Skype, ord, powerpoint, nettlesere osv.)

Hva gjør spillfangst i OBS?

Modus

Modus Beskrivelse
Fang hvilken som helst fullskjermsøknad Oppdager og fanger opp ethvert spill som kjører fullskjerm på din primære skjerm automatisk på den primære skjermen. Hvis du spiller spillene dine fullskjerm, er dette alternativet du bør velge
Fang spesifikt vindu Fanger det valgte vinduet

• 11. januar 2022

Hva er den beste fangsten for OBS?

Beste fangstkort for OBS

 1. Elgato HD60 S+ Sjekk Amazon. …
 2. Elgato 4K60 Pro MK. Sjekk Amazon. …
 3. AVERMedia Portable 2 Plus. Sjekk Amazon. …
 4. AVERMEDIA LIVE GAMER ULTRA. Sjekk Amazon. …
 5. Razer Ripsaw HD. Sjekk Amazon. …
 6. Mirabox HSV321. Sjekk Amazon. …
 7. Zumyu Hdmi. Sjekk Amazon. …
 8. Pacoxi 4K HDMI. Sjekk Amazon.

Hvorfor er ikke min OBS ikke å fange spillet mitt?

Årsaken til OBS Black -skjermen under denne situasjonen er Mest sannsynlig på grunn av OBS og spillet du vil spille inn på forskjellige grafikkort. Fordi de er på separate adaptere, kan ikke bildet av spillet skaffes fordi det ikke er tilgjengelig på enheten OBS er på.

Hva er forskjellen mellom spillfangst og skjermbilde?

1: 003: 19OBS Display Capture vs Game Capture – som er bedre? – YouTubeyOutube

Hva er Obs Hook Rate?

Krokfrekvens. Alternativet krokfrekvens klarer hvor ofte OBS vil prøve å sette i gang fangsten for et spill som skal vises på strømmen. Å øke krokhastigheten vil øke antallet forsøk på å sette i gang å fange spillet.

Hvordan bruker jeg OBS uten etterslep?

Metoder for å fikse etterslep i OBS

 1. Sjekk nettverkstilkoblingen din.
 2. Bruk fantastisk reparasjon for å fikse etterslep i videoer.
 3. Strøm på en kablet tilkobling.
 4. Nedre bitrate.
 5. Løs problemer med maskinvare.
 6. Endre OBS -innstilling i henhold til datamaskinen din.
 7. Sjekk brannmuren og sikkerhetsprogramvaren.
 8. Oppdater nettverksadapterdriver.

Hvordan lager jeg OBS bare til å fange spill?

Gå til OBS. Spillet vises i vinduet som betyr at obs erkjenner det og spiller inn det. For å prøve den andre modusen, Velg spillfangst fra kilderlisten og klikk på girikonet. Under modus, endre den til å «fange spesifikt vindu».

Påvirker fangstkort FPS?

Den andre PC -en utfører innspillingsoppgaven ved hjelp av Capture -kort og Det vil aldri påvirke ytelsen til ditt første system. På den andre siden bruker fanger programvare for å spille inn videoer på samme PC som programmet eller spillet ditt kjører.

Hva er forskjellen mellom spillfangst og vindusfangst?

0: 583: 19OBS Display Capture vs Game Capture – som er bedre? – YouTubeyOutube

Hvordan kjører jeg obs på gpu?

Klikk «Egenskaper» på skjermfangstekilden din, så bør du se «Automatisk», «DXGI» eller «Windows 10 (1903 og UP)». Hvis du har et multi-GPU-system, vil du velge «Windows 10 (1903 og UP)» for å få det til å vise ordentlig, og sørge for at OBS-studioet ditt kjører på GPU med høy ytelse.

Hvordan registrerer jeg Minecraft med OBS?

Du kan opprette en spillfangstkilde ved å lage en ny Minecraft -fane på OBS når du lykkes. Til slutt kan du starte spillet ditt på en egen fane, og deretter navigere til bunnen av programvareskjermen og klikke på «Start opptak» under Controls -alternativet. OBS gjør det ganske enkelt å spille inn spill eller skjermer.

Hvordan bruker jeg Monitor Capture med OBS?

0: 002: 37 -nettleseren kan ikke spille denne videoen. Lær mer – YouTubeyOutube

Hvordan får jeg til å bli jevnere?

Det første trinnet er å Sett «utgangsmodus» i «avansert» -modus i kategorien Output som finnes i innstillinger. Dette lar deg ha full kontroll over streaming- og innspillingsprofilene som brukes til koding. Det er her du kan angi bitraten som er mengden komprimering OBS vil bruke for å kode videoen din.

Hva er OBS Hook?

En OBS-plugin som ligner på OBSs vinnfangst/spillfangst som gir mulighet for lydfangst fra en spesifikk applikasjon, i stedet for systemets lyd som helhet. Dette eliminerer behovet for tredjepartsprogramvare eller maskinvarelydblandingsverktøy som introduserer kompleksitet, og i tilfelle av programvare… Bozbez. 13. august 2021.

Hvorfor er OBS så laggy?

Årsakene til at OBS -etterslepene dine er avhengige av når du opplever etterslepet. Hvis du opplever etterslep når du strømmer, koker skyldige ofte ned til nettverksforsinkelse. Men hvis det fortsetter å henge selv om du spiller inn, eller eksporterer videoene dine, er det hovedsakelig forårsaket av grafikkortet ditt.

Hvordan får jeg bedre kvalitet på OBS?

Beste videoinnstillinger for OBS -innspilling Hvis du spiller inn i 1080p, forlater basisoppløsningen som den er. Hvis kvaliteten på innspillingen ikke er god, nedskalerer oppløsningen til 1280 x 720. Sett utfeltet for utgangsoppløsning til samme innstilling. Hvis kvaliteten på videoen din er dårlig nedskalere oppløsningen på riktig måte.

Gjør Obs game capture plate lyd?

OBS Studio står for åpen kringkasterprogramvare, og det er et gratis og åpen kildekodeverktøy for å hjelpe deg med å fange opp skjermen, registrere lyd og stream media. Det er tilgjengelig for flere plattformer, som betyr Obs fanger spillelyd på Windows, Mac og til og med Linux -datamaskiner for lydfangst.

Bruker streamere fangstkort?

Fangstkort er mest vanlig for dobbelt PC- og konsollstrømmer. Streamers som er på konsoll vil trenge et fangstkort hvis de vil gjøre tilpasninger til bekkene sine som overlegg, varsler osv.

Fangstkort forårsaker etterslep?

En interessant sak folk noen ganger støter på, er Lag lagt til mens streaming, på grunn av fangstkort gjennomgående. Det meste av tiden har “Gaming Capture Cards” et HDMI-gjennomgang som bare legger til en *sub-1ms mengde latens, og til og med de som legger til, kan vanligvis fikses ved å bruke en HDMI-splitter.

Fanger Obs -spilllyden?

OBS Studio står for åpen kringkasterprogramvare, og det er et gratis og åpen kildekodeverktøy for å hjelpe deg med å fange opp skjermen, registrere lyd og stream media. Det er tilgjengelig for flere plattformer, som betyr Obs fanger spillelyd på Windows, Mac og til og med Linux -datamaskiner for lydfangst.

Bruker OBS CPU eller GPU?

Aktivt medlem. Selv om du koder for CPU (x264), Obs trenger et minimumsmengde GPU -kraft for å gjøre videokomposisjonen. En GT 710 er ikke egnet for OBS -operasjon i det hele tatt. Du vil få gjengivelse etterslep med det.

Påvirker GPU OBS?

Hvorfor trenger OBS selv å bruke GPU? Obs trenger GPU -tid og ressurser fordi den må kompositt og gjengi en scene. Hvis du vil at OBS Studio skal kreve mindre ressurser, må du konstruere flere pyloner som bygger enklere scener og scenesamlinger.

Hva bruker Minecraft YouTubers for å spille inn?

YouTubers bruker Bandicam For å lage videoene deres har Bandicam tjent sitt rykte som den beste spill- og videoopptaksprogramvaren for YouTubers. Det vil tilfredsstille både nybegynnere og avanserte brukere som trenger et verktøy som lar dem fange spill, dataskjerm, systemlyd og webkamera/facecam.

Write a Reply or Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *