Er det ok å deaktivere sysmain?

Er sysmain trygt å deaktivere?

Det vanligste problemet folk rapporterer er 100% diskutbruksproblem. Hvis dette er deg, kan deaktivere superfetch eller sysmain løse problemet. Siden superfetch bare er en systemoptimaliseringsfunksjon, Du vil ikke skade Windows ved å stoppe tjenesten.

Skal jeg holde sysmain på?

dessverre, Å ha sysmain aktivert kan forårsake mer skade enn godt. Mange brukere har rapportert at prosessen bruker en stor mengde ressurser på egen hånd, bremser systemet og setter fysisk maskinvare i fare. Heldigvis er det ikke en viktig systemprosess og kan deaktiveres om nødvendig.

Er det greit å deaktivere superfetch?

Er det trygt å deaktivere superfetch? Ja! Det er ingen risiko for bivirkninger hvis du bestemmer deg for å slå den av. Vi anbefaler at hvis systemet ditt går bra, la det være på.

Skal jeg deaktivere sysmain superfetch?

Superfetch kan utvide oppstartstider ved å forhåndsbelastningsprogrammer før Windows kan komme seg i gang. Selv om superfetch vanligvis er nyttig, kan det noen ganger bremse PCen din. Som bakgrunnstjeneste bruker Superfetch stadig noen CPU- og RAM -ressurser. Prøv å deaktivere superfetch hvis du møter disse problemene.

Øker superfetch FPS?

Når PC -er begynte å utstyre SSD -er på Windows 7 og Onward -utgaver, Windows deaktiverer superfetch automatisk for å forbedre PC -ytelsen. Hvis du fremdeles har en HDD eller har en gammel PC, bør du sannsynligvis deaktivere SuperFetch for å øke FPS i gameplay og PC -ytelse.

Hvordan fikser jeg høy sysmain diskbruk?

Prøv disse trinnene:

 1. Åpne administrativ ledetekst.
 2. Skriv følgende kommando og trykk Enter -tasten: SC Stop «Sysmain» & SC Config «Sysmain» Start = Deaktivert.
 3. Du bør få [SC] ChangeServiceConfig suksess etter utførelse av kommandoen. Lukk ledetekst og sjekk om problemet er løst.

1. jan 2020

Øker deaktivering av Sysmain ytelsen?

Deaktivering av sysmain kan midlertidig redusere etterslepet, men ikke helt og permanent. Hvis du legger merke til høy diskbruk, sjekk om det var systemprosessen eller ikke, hvis ja, så ikke noe poeng i å deaktivere Sysmain. Prøv i stedet å finne hvorfor systemprosessen (eller hva som helst) trasker harddisken.

Hvordan aktiverer jeg sysmain?

 1. Skriv inn ‘Regedit’ i Start Search Box, og klikk deretter OK. …
 2. HKLM \ System \ CurrentControlSet \ Services \ Sysmain.
 3. Høyreklikk på mappen Velg Egenskaper.
 4. Velg Sikkerhetsfanen.
 5. Velg Rediger -knapp (hvis du blir bedt om å klikke på fortsett, kan du klikke på. …
 6. Velg Legg til type i ‘alle’ (uten sitater).
 7. Klikk på sjekknavn.
 8. Klikk OK.

Hva gjør Superfetch i Windows 7?

Superfetch er en innebygd Windows-tjeneste som opprinnelig var designet for å forbedre lastetidene for vinduer og alle installerte applikasjoner. Det gjør det ved å analysere hvilke programmer som ofte kjører og automatisk «forhåndsbelastes» dem på forhånd ved å omfordele systemressurser (for det meste bare ekstra RAM) i bakgrunnen.

Hvorfor bruker Sysmain så mye disk?

Hvis tjenesteverten Sysmain har høy diskbruk, må du installere de nyeste Windows -oppdateringene. Visse tjenester kan forårsake ytelsesproblemer som denne, så det anbefales å deaktivere dem. Feil maskinvare kan også være ansvarlig for bruk av høy disk, Derfor bør du sjekke det for problemer med en gang.

Er det trygt å deaktivere superfetch i Windows 7?

Ved å deaktivere Superfetch vil trassig øke det tilgjengelige minnet (mer gratis minne som i minnet som ikke holder noen data hva så noensinne), men ved å gjøre det, vil du få fryktelig ytelse. Ikke bare oppstartstiden for systemet ditt vil være lengre, og applikasjonstiden vil også være lengre.

Hvordan kan jeg gjøre den bærbare datamaskinen raskere Windows 10?

 1. Installer en solid state -stasjon.
 2. Deaktiver apper som kjører ved oppstart.
 3. Avinstaller bloatware og andre ubrukelige programmer.
 4. Lukk apper du ikke bruker.
 5. Deaktiver Windows ‘spesialeffekter.
 6. Slå av vindusgjennomsiktighet.
 7. Slå av spillmodus.
 8. Hold vinduer oppdatert.

Hva som vil skje hvis jeg stopper superfetch?

Hvis du deaktiverer superfetch, Du mister vinduer som holder minnet fylt med ting du sannsynligvis trenger neste gang. Dette betyr at programmer vil laste saktere. Du får utseendet til mer fritt minne, men det er bare et utseende.

Skal jeg deaktivere Prefetch og Superfetch?

Nei, når du trenger denne funksjonaliteten. Det er en innebygd tjeneste for Windows-operativsystemet, og det er påkrevd å gjøre PC-en jevnere. Det er hvorfor Det anbefales ikke å deaktivere superfetch før det forårsaker noe problem.

Hvilken programvare er best for bærbar PC?

 • Google Chrome Browser. Nettleseren levert av Google er kjent som Google Chrome -nettleseren, og den er også den beste nettleserprogramvaren som kan oppnås gratis. …
 • Microsoft Security Essentials. …
 • Google -bilder. …
 • Gratis nedlastingsleder. …
 • VLC Media Player. …
 • Team Viewer. …
 • CCleaner. …
 • Regnmåler.

Hva gjør en datamaskin raskere RAM eller prosessor?

Som regel, Jo raskere rammen, jo raskere behandlingshastigheten. Med raskere RAM øker du hastigheten som minnet overfører informasjon til andre komponenter. Betydning, din raske prosessor har nå en like rask måte å snakke med de andre komponentene, noe som gjør datamaskinen mye mer effektiv.

Skal jeg deaktivere Sysmain Windows 11?

Er det greit å deaktivere superfetch? Det er lurt å forlate superfetten, også kjent som Sysmain, løp. Sysmain er et Windows -ramme som brukes til å opprettholde og forbedre systemytelsen over tid. Denne tjenesten eliminerer tiden for å sende programmer du bruker regelmessig.

Kan jeg deaktivere Sysmain i Windows 11?

Trykk på WIN+R for å åpne ledeteksten. Skriv inn MSC og trykk ENTER -knappen. Dobbeltklikk på Sysmain-tjenesten. Velg deaktivert fra rullegardinlisten for oppstartstype.

Hvordan gjør jeg bærbar datamaskin raskere?

Slik gjør du den bærbare datamaskinen raskere:

 1. Lukk systemskuffprogrammer. …
 2. Stopp programmer som kjører ved oppstart. …
 3. Oppdater vinduer, drivere og apper. …
 4. Slett unødvendige filer. …
 5. Finn programmer som spiser opp ressurser. …
 6. Juster strømalternativene dine. …
 7. Avinstaller programmer du ikke bruker. …
 8. Slå Windows-funksjoner på eller av.

Hva er det raskeste operativsystemet for en bærbar PC?

10 beste operativsystemer for bærbare datamaskiner og datamaskiner [2022 liste]

 • Sammenligning av de beste operativsystemene.
 • #1) MS-Windows.
 • #2) Ubuntu.
 • #3) Mac OS.
 • #4) Fedora.
 • #5) Solaris.
 • #6) Gratis BSD.
 • #7) Chrome OS.

Er 32 GB RAM overkill?

I de fleste situasjoner kan 32 GB RAM betraktes som overkill, men dette er ikke alltid sant. Det er situasjoner der 32 GB er et passende beløp å ha. Det er også en god måte å fremtidige PCen når kravene øker med tiden.

Øker RAM FPS?

Siden RAM lagrer kortsiktig informasjon, Å ha en høyere RAM vil bidra til å produsere flere FPS. Hvorfor? Fordi RAM er et viktig verktøy som vil bidra til å øke hastigheten på datamaskinen din generelt. Det er ikke raskt i seg selv, men det lar datamaskinen være rask med lagringskapasiteten.

Skal jeg deaktivere Superfetch SSD?

«Deaktivering av superfetch hjelper til med å redusere skrivingen til stasjonen.»» Hvis datamaskinen din bruker en harddisk, er superfetch nyttig. For en SSD, men, Det er ikke nødvendig og bare kaster bort stasjonens P/E -sykluser.»Når jeg går inn på tjenester, er beskrivelsen for Superfetch:» Vedlikeholder og forbedrer systemytelsen over tid «.

Hva er Sysmain -prosess?

Hva er Sysmain? Sysmain er bedre kjent som superfetch. Under dette navnet fikk det allerede et dårlig rykte i Windows 7. Det er en tjeneste som kjører i bakgrunnen. Den Skanner kontinuerlig datamaskinens oppførsel på harddisknivået, og bestemmer på denne måten hvilke filer og applikasjoner du bruker mest.

Write a Reply or Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *