Er det trygt å deaktivere forsinket lansering?

Skal jeg fjerne forsinket lansering?

Hvordan deaktivere Intel Delayed Launcher? Det anbefales å holde forsinkelsesstartstjenesten aktivert fordi den ble utviklet for å beskytte datamaskinen din og har blitt oppdatert ofte.

Er forsinket lansering et virus?

De er mange brukere som ser på forsinket Launcher (refererer også til som iStoriconlaunch.exe) som en type skadelig programvare eller virusfil når de ser programmet i Task Manager for første gang. Men egentlig, Det er en programvarekomponent i Intel Rapid Storage Technology (RST) av Intel Corporation.

Hva er Dell forsinket lansering?

Den forsinkede lanseringen er Oppstartapplikasjonen og er en del av Intel Rapid Recovery Technology.Det er systemgjenopprettingsmålet. Du finner den forsinkede lanseringen eller “Istoriconlaunch.exe ”i den raske utvinningsteknologien som er til stede i den raske lagringsteknologien.

Kan jeg slå av Intel Rapid Storage Technology?

Skriv inn Intel Rapid -lagring i søkeboksen. Klikk Intel Rapid Storage Technology (Desktop App). Klikk på Deaktiver. Klikk ja for å bekrefte.

Er istoricon nødvendig?

Istoricon.EXE File Information Beskrivelse: Istoricon.exe er ikke viktig for vinduer og vil ofte forårsake problemer. Istoricon.EXE er lokalisert i en undermapp av «C: \ Program Files (x86)» eller noen ganger i C: \ (generelt C: \ Program Files (x86) \ Intel \ Intel (R) Rapid Storage Technology \).

Hva er oppstartsprogrammer?

Oppstartsprogrammer er programmer som kjøres automatisk når et system blir startet opp. Dette er en god praksis for programmer du bruker ofte. Det sparer deg i stresset med å lete etter disse programmene, eller i noen tilfeller manuelt sette dem opp. Noen programmer har også denne funksjonen som standard når de nylig er installert.

Kan jeg deaktivere FMAPP -applikasjonen?

Den gode nyheten er det Du kan deaktivere FMAPP -applikasjonen fra datamaskinen din for å bli kvitt lagringsproblemet. Hvis du ikke har det hengende problemet og fortsatt vil sjekke om applikasjonen er trygg eller ikke, kan du enkelt gjøre det ved å sjekke mappens plassering av den installerte kjørbare.

Kan jeg deaktivere IAstoricon fra oppstart?

Hvis Istoricon.Exe er ufarlig, men du bruker faktisk ikke Intels verktøy eller Istoricon.EXE bruker mange CPU- eller RAM -ressurser, Du kan deaktivere det fra å starte opp med Windows. For å gjøre det, må du redigere Istoricon.EXE oppstartsalternativ.

Skal jeg fjerne Intel Rapid Storage?

Det er egentlig ikke nødvendig. Du kan alltid installere den igjen hvis det ikke ser ut til å forbedre PC -en.

Skal jeg aktivere Intel Rapid Start?

Intel Rapid Storage er ment å øke ytelsen, spesielt hvis hoveddisken din er en HDD i stedet for en SSD. Imidlertid fungerer det med begge deler, ikke noe problem med å sette det til på.

Er istoricon et virus?

Men hvis du har bekreftet at Istoricon.Exe er et virus, Da kan du prøve følgende metoder for å slette den. Kjør et fjerningsprogram for fjerning av virus, for eksempel Malwarebytes eller McAfee’s Portable Stinger-program, for å fjerne IAstoricon.exe virus. Bruk et vanlig antivirusprogram for å skanne etter Istoricon.exe trussel.

Hva er en forsinket lansering Windows 10?

Etter å ha forsket, virker det forsinket Launcher eller Istoriconlaunch.EXE fra Intel RST Bruker den lokale innstillingen. Å gjøre det forsinker faktisk oppstartstiden din i omtrent 30-60 sekunder før virus eller skadelig programvare kan forstyrre systemfiler.

Hvilke programmer skal aktiveres ved oppstart?

Vanligvis funnet oppstartsprogrammer og tjenester

 • iTunes hjelper. Hvis du har en Apple -enhet (iPod, iPhone, etc.), vil denne prosessen automatisk starte iTunes når enheten er koblet til datamaskinen. …
 • Rask tid. …
 • Zoom. …
 • Google Chrome. …
 • Spotify Web Helper. …
 • Cyberlink youcam. …
 • Evernote Clipper. …
 • Microsoft Office.

Trenger jeg fmapp exe?

Prosessen kjent som FMAPP -applikasjon tilhører programvare Fortemedia eller Realtek High Definition Audio Driver eller FMAPP Application eller Forte Config av Fortemedia (www.Fortemedia.com) eller Microsoft Windows Hardware Compatibility Publisher. Beskrivelse: Fmapp.EXE er ikke viktig for Windows og vil ofte forårsake problemer.

Hva er bruk av FMAPP EXE?

FMAPP -applikasjonen står faktisk for Fortemedia lydbehandlingsapplikasjon. Det heter det fordi den ble konfigurert av Fortemedia. Det kommer med en exe -forlengelse. Filer som følger med denne utvidelsen er kjørbare filer. De kan skade datamaskinen din hvis de ikke er fra pålitelige kilder.

Er det trygt å avinstallere Intel Ready Mode Technology?

Imidlertid ga Intel et varsel om produktavskjæring, for noen år tilbake, for Intel Ready Mode -teknologi og anbefalte at brukere av Intel Ready Mode -teknologien avinstallerer den tidligst. En potensiell sikkerhetssårbarhet i Intel Ready Mode -teknologien kan gi rom for opptrapping av privilegium.

Skal jeg installere Intel RST?

Det er ikke viktig å, men anbefales å installere sjåføren selv over den generiske MS -driveren, da du vanligvis vil få noe forbedret ytelse. Installer den uansett. Det er mer som skjer enn raid her. Irst dekker NVME- og AHCI -kontrollerne og hvordan tilgang, strøm og tabeller er skrevet.

Hva gjør Intel Rapid Start Technology?

Med Intel® Rapid Start Technology, Datamaskinen din kan gå fra å være i veldig dypt søvn for å være våken på et blunk. Denne responsiviteten gjør det mulig for enheten din å konsumere lavere strømnivåer når du ikke bruker den, men likevel gjenopptas når du vil bruke den.

Trenger jeg Istoricon?

Beskrivelse: Istoricon.exe er ikke viktig for vinduer og vil ofte forårsake problemer. Istoricon.EXE er lokalisert i en undermapp av «C: \ Program Files (x86)» eller noen ganger i C: \ (generelt C: \ Program Files (x86) \ Intel \ Intel (R) Rapid Storage Technology \).

Hvilke oppstartsprogrammer kan jeg deaktivere Windows 10?

Vanligvis funnet oppstartsprogrammer og tjenester

 • iTunes hjelper. Hvis du har en Apple -enhet (iPod, iPhone, etc.), vil denne prosessen automatisk starte iTunes når enheten er koblet til datamaskinen. …
 • Rask tid. …
 • Zoom. …
 • Adobe Reader. …
 • Skype. …
 • Google Chrome. …
 • Spotify Web Helper. …
 • Cyberlink youcam.

Hvordan stopper jeg unødvendige programmer fra å starte?

Deaktiver elementer som ikke er i oppstartsmappen

 1. Skriv opp oppstartsapper (Windows 11) eller oppstartoppgaver (Windows 10) i Windows (Windows 10), og trykk Enter.
 2. Vinduet som åpnes vil inneholde en liste over applikasjoner som kan starte når enhetsstøvlene dine. For å deaktivere en app, veksle bryteren til AV.

15. desember 2021

Skal jeg deaktivere FMAPP?

Er det trygt å deaktivere FMAPP -applikasjonen. Siden mange brukere rapporterte at FMAPP -applikasjon kan forårsake mus og tastaturforsinkelser. For å bli kvitt laggingsproblemene, kan du prøve å deaktivere FMAPP -applikasjonen. Imidlertid, hvis du ikke har opplevd musens haltende problem, må du sjekke om applikasjonen er trygg eller ikke.

Kan jeg deaktivere FMAPP fra oppstart?

Den gode nyheten er det Du kan deaktivere FMAPP -applikasjonen fra datamaskinen din for å bli kvitt lagringsproblemet. Hvis du ikke har det hengende problemet og fortsatt vil sjekke om applikasjonen er trygg eller ikke, kan du enkelt gjøre det ved å sjekke mappens plassering av den installerte kjørbare.

Hva gjør Intel Ready Mode Technology?

Med Intel® Ready Mode Technology (Intel® RMT), PCen din kan levere deg de siste oppdateringene, slik at du ikke trenger å bekymre deg for å gå glipp av. Intel® RMT gir et alternativ til den tradisjonelle PC -søvntilstanden – den vises av, bruker lav effekt og er aktiv – lik smarttelefonen og nettbrettet.

Write a Reply or Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *