Er NZXT CAM nødvendig?

Kan jeg bruke nzxt kraken uten kam?

Våre kraken kjølere krever CAM for å kunne fungere ordentlig, Dette er av noen få grunner. Alle funksjoner som CAM kan håndtere, for eksempel RGB -effekter, pumpekontroll eller viftekontroll.

Skal jeg avinstallere NZXT CAM?

Dette er de viktigste årsakene til at NZXT CAM er avinstallert av brukere: Programmet er ikke kompatibelt med andre installerte applikasjoner. Programmet krasjer eller henger med jevne mellomrom/ofte. Programmet er ikke så bra som brukeren forventet.

Kan jeg deaktivere NZXT CAM?

Nå i tilfelle du vil bruke disse overleggene og ikke vil bruke CAM i det hele tatt til et overlegg, Du kan deaktivere CAM -overlegget direkte. Dette kan gjøres ved å gå til Innstillinger -> Generelt og så vil du deaktivere spillhooking.

Kan jeg bruke NZXT CAM uten NZXT?

CAM er bare i stand til å kontrollere viftehastigheter via en kompatibel NZXT -viftekontroller.

Hvordan stopper jeg NZXT -kamera som fryser datamaskinen min?

LØSNING: Deaktiver NZXT CAM fra oppstart i programvareinnstillinger. Når du starter PC -en, åpner du appen slik at de tilpassede belysnings-/kjøleinnstillingene kan laste inn. Så, avslutt det helt.

Hva er CAM NZXT?

NZXT CAM mulighet til å se hva datamaskinen din gjør, fra prosessorbelastning til båndbreddeforbruk. Med CAM kan du overvåke hvordan kjørende applikasjoner bruker hver del av spill -PC -en din. Du kan raskt spore opp eventuelle problemer for å sikre at du får den optimale ytelsen ut av datamaskinen.

Hvordan slår jeg av kammeren min?

Du kan deaktivere funksjonen i Cams app. Gå til Innstillinger i CAM, klikk på FPS -fanen og klikk deretter på Enable Cam Overlay Slider, og det skal flytte til venstre for skjermen. Hit Søk og overlegget skal forsvinne.

Hvordan slår jeg av alle overlegg på datamaskinen min?

Klikk på brukerinnstillingsikonet (girikonet som er satt i venstre bunn av vinduet). Velg spilloverlegg. Bytt over bryteren for å deaktivere alternativet Aktiver i spillet. Start et spill og sjekk om uenighetsoverleggene er deaktivert.

Hva gjør NZXT Cam?

0: 187: 18NZXT CAM – Kontroller PC -belysning, kjøling og ytelse alt i en app.YouTube

Fungerer NZXT CAM med hvilken som helst PC?

Mens NZXT CAM fungerer på Windows, Android og iOS, Spesifikasjon kan bare installeres på Windows -datamaskiner. Programvaren er kompatibel med 64-biters og 32-bit Windows PC-er som kjører på XP, Vista, 7, 8 og 10 versjoner.

Har NZXT garanti?

Alle NZXT-merkede sertifiserte pussede produkter har 1 års garanti fra kjøpsdatoen for deler og arbeidskraft. Alle ikke-NZXT-merket oppussede produkter har 30-dagers garanti. Ethvert erstatningsprodukt vil være garantert for resten av garantiperioden eller tretti dager, avhengig av hva som er lengre.

Må jeg holde NZXT Cam åpen?

NZXT CAM kan fungere mens han er helt frakoblet og krever ikke en internettforbindelse når du kjører i «Gjestemodus». Imidlertid bruker NZXT CAM en internettforbindelse for følgende: Kontroller for, nedlasting og installerer oppdateringer.

Er cam nzxt bra?

Kundeanmeldelse. 2.0 av 5 stjerner NZXT har et godt opptjent rykte for sin forferdelige CAM -programvare og du trenger det for å konfigurere Kraken din. Det presterte bedre enn vurderingene førte til at jeg trodde det ville på støy, avkjølingsevne med en 2700x CPU som kjører 24×7 folding @ home.

Kan jeg slå av kameraet?

Gå til Innstillinger. Bla nedover og trykk på “Apps.” Trykk på “Kamera.” Trykk på “Deaktiver.” Hvis dette alternativet ikke er tilgjengelig, trykk på “Tillatelser” og bytt vippe -knappen ved siden av “Camera.”

Hvordan roterer du skjermen på Kraken?

For å rotere skjermen, Gå til fanen «Belysning» i CAM, og trykk deretter på «About Kraken Z3» -knappen. Herfra vil du kunne rotere displayet til en vinkel som passer bedre til oppsettet ditt. Displayet kan roteres ved +90 grader, +180 grader, eller ved -90 grader.

Reduserer overlegget i spillet?

Det forårsaker massiv inngangsforsinkelse, FPS dråper og minnet lekker over tid når du spiller.

Hvordan skjuler du uenighetsnavnet i spillet?

0: 272: 01Hvise å deaktivere Discord Overlay – YouTubeyOutube

Er 70 grader varm for en CPU?

Hvis du svever rundt 70 til 80 grader Celsius, vil noen si at det generelt er trygt. Selv om det er litt trygt, er det allerede i nærheten.

Hvor varmt er for varmt for CPU?

Prosessoren din skal ikke være varmere enn 75 grader C (167 grader F) Heller ikke betydelig kaldere enn 20 grader C (68 grader F). Det er mange ting du kan gjøre for å holde PC-en din kjølig, inkludert: Hold PC-en godt ventilert. Klar støv fra ventilasjonsåpninger og vifter.

Hva kan jeg bruke i stedet for NZXT CAM?

Beste NZXT CAM -alternativer

  • CPU-Z. CPU-Z, utviklet av CPUID. …
  • GPU-Z. Dette er en lett programvare fra TechPowerup for overvåking av viktig systeminformasjon. …
  • Spesifikasjon. …
  • MSI Afterburner. …
  • Åpne maskinvaremonitor. …
  • FPS Monitor. …
  • Ocat. …
  • Istat -menyer.

Bytter NZXT GPU?

For kunder med en NZXT -spill -PC, forhåndsbygd eller tilpasset bygget, Vi er bare i stand til å gjøre en avansert erstatning for komponenter som GPU, RAM, lagringsenheter eller kjøleenheter. I tilfelle at hele systemet ditt må sendes inn for reparasjon, kan vi ikke tilby en avansert erstatning av datamaskinen.

Hvor gode er NZXT -datamaskiner?

Alt i alt, En veldig fin PC. Men helt klart mangler kvalitetssikringsprosessen på NZXT på å teste slike produkter før de sender dem. Er en rimelig kyndig datamaskinbruker, og det tok meg flere dager å få denne PC -en og kjørt ordentlig.

Hvordan stopper jeg NZXT -kamera som fryser datamaskinen min?

LØSNING: Deaktiver NZXT CAM fra oppstart i programvareinnstillinger. Når du starter PC -en, åpner du appen slik at de tilpassede belysnings-/kjøleinnstillingene kan laste inn. Så, avslutt det helt.

Er webkameraet mitt hacket?

Se etter lyd- og videoopptak. Hvis det har skjedd et webkamera -hacking, Du kan kanskje finne lyd- og/eller videoopptak du ikke husker. Gå til mappen der webkameraene dine lagrer slike filer. Dobbeltsjekk også innstillinger for webkameraet ditt og om mappen ikke har blitt endret uten din kunnskap.

Write a Reply or Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *